teufel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Teufel http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Elrondd Oyunu bırakma kararı aldım onun için en mantıklısını charı satmak olduğuna karar verdim. Acclar hakkında ; Teufel - Epic kuş ve binekleri var - Rep bakımından heryere Exalted lower city(revered) hariç , Bg lerin hepsine exalted - Bankada para yapıcak birçok item var full t2 seti var eskilerden - Armory deki gear crit seti full shadow spell up giyindiğinde 1122 shadow spell up oluyor bi kaç parça arena seti var - Migrate açık her 2 charda - Nerdeyse Bl nin açılışından beri orda charım - Gerekli pre questlerin hepsi yapılmış halde Elrondd - Normal kuş ile epic bineği var - Bi kaç yere revered Aldor dahil Aklıma başka bişi gelmiyor yazıcak Armory den check ettikten sonra kafanıza takılan bişi olursa pm den sorabilirsiniz fiyat hakkında bi fikrim yok ama charda baya emeğim var ve fena charlar değil 2 side pmden fiyat teklif ederken göz önüne alırsanız sevirim takas istemiyorum dediğim gibi oyunu bırakmak amacım eğer satın almak isteyen arkadaş yakın bi yerlerde oturuyorsa cdleri verebilirim acc frozen durumda ilgilenenler pm den ulaşabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 :) napim talip yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Unintended- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 artik o kadar ucuza indiki accler ve charlar :) benim arkadasinda 4 tane 70 olan acci satilmadi :D fiyat falan yaz bence millet cesaret alsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yukarı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 shameless bumping ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben de diyorum nerde kaldı her topice yetisen bu adam(topic yukarda kalsın;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar