Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alar Down by Revolution


Ungoliant

Öne çıkan mesajlar

Revolution'da işler böyle yürür, işini tam yapacaksın, aynı hatayı tekrar tekrar yapmayacaksın, raid'in zamanından çalmayacaksın. Bunları yapamıyorsan laf yemeyi kaldıracaksın yine zamanla önceki saydıklarımı yapmayı da öğrenirsin. Onu da yapamayan /gquit yapıyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baska guildlerın progress/bilgilendırme topicinde benzer tartısmaları baslatmayı bılen sız bugun cıkıp su yazıyı yazıorsunuz ya helal olsun; baskasına yaptıgınız seyler size gelınce nıe bı yerlerınıze batıyor?

said:
beyler bu tip konulari baska bir baslik altinda yazin bu sadece bilgilendirme topic i. tartisma cikarmanin anlami yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ungoliant
üye § 11 Eylül 2007, Salı - 13:35 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Revolution'da işler böyle yürür, işini tam yapacaksın, aynı hatayı tekrar tekrar yapmayacaksın, raid'in zamanından çalmayacaksın. Bunları yapamıyorsan laf yemeyi kaldıracaksın yine zamanla önceki saydıklarımı yapmayı da öğrenirsin. Onu da yapamayan /gquit yapıyor zaten.

Ha demek gquit yapanlar bu saydıklarını beceremeyenler öyle mi? Oysa bunlar ne biçim officer playerlarına abuk subuk konuşuyor (hiç bir zaman abuk subuk konuşulmadı bana ama yine de başkasına bi eliniz sikinizde oynıcaksanız çıkın raidden beyinsizler diye konuşan insanları duymak istemiyordum ventriloda, playerlara sormadan raid yapmayı durduruyorlar(beni çileden çıkaran bu olmuştu) falan diyerek yazmıştım gquiti. Yanlış olmuş gquit yazmamalıymışım. Bt'de Illidana dayanmış guildimden çıkıp anca Vashj kesebilmiş revoya geri döneyim ben plz. Hordlack Melgalass bi iki kişi daha var o koca guildde adam olan yeni üyeleri bilemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Leath;

Benim yaptığımda gülünecek birşey yok. Ben sadece guild içinde neler olduğuna dair bir yazı yazdım. Paticikte 7. senemi doldurmama rağmen, beni tanımaman normal çünkü tanınmak için ekstra birşey yapmadım, gerek duymadım. Bunun yanında ben Revo'ya 1.5 senemi verdim, ne bir gün guild chatten ters bişey yazdım, nede başkalarına saygısızlık yaptım, bana düşen görevi yaptım. Sonra ne oldu? İnsanlar bir bir ayrılmaya başladı, bunun bir nedeni olması lazım, sabredip bekledim. Ama olmadı, raidlerde oluşan stresle etrafa bağırmayı çağırmayı anlarım ama bunun bir dozu olmalı sonuçta karşındaki insan bir çocuk değil, kendi yakın çevremden bana bu kadar laf etmiyorlarsa neredeyse hiç tanımadığım insanların bana saygısızca bir ton laf etmeye hakkı olamaz. Haksız olduğum zaman özür dilemesini bilirim hiç çekinmemde, ama haklı olduğum zaman da sarf ettiği sözleri bilmeden benle tartışıp daha sonra guildden kickliyorsa benden susup polyannacılık oynamamı beklemeyin. Sonuçta revo çok iyi bir guild ve guildde gerçekten çok iyi insanlar var, onlarla birlikte çok iyi vakit geçirdim, ama benim söylemek istediğim ve sürekli tekrarladığım insanlarla olan ilişkilerindeki çarpıklık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna tartışmayın
hiç gerek yok
her guildde oyuncular girer çıkar
kavga eder çıkar
çok ister girer
ister giremez
çıkmak ister çıkamaz
başarıyı kaldıran da olur eleştirende olur çekemeyende olur
biz guildimizden mutluyuz gelecek içinde gayet umutluyuz ttnet , telianet ve grim batoel ragmen.
isteyen tebrigini etsin isteyen eleştrisini yapsın ama kalkıp kimse bu guild için karalama yapmaya kalkmasın yaptıklarımız gayet ortada.. eskilerden 2-3 kis i kalmıs diyen bir kac kisi vardı
kurucularından biri oalrak o kalanlardan biri benim. ve yeni gelenlerle eskiden olanlar kadar gurur duyuyorum cunku canlarıyla baslarıyla oynuyorlar bu oyunu ve başarıyorlar.
başkaları gece1 de olmuyor lagını skim diye bırakırken biz gerekirse lag gecmesini vaşın onunde 5 saat bekledik. bunların hiç biri bagırarak cagırarak insanlara kufrederke olmadı.
ha bi insan laf yiyorsa zaten yeri bu guild degildir. bunuda soyleyeyim burası turkiyenin en iyi high end guildlerinden biri ve laf yiyecek kötü oyunculara asla yer olmadı olmayacakta.

şunuda eklemeden gecmeyecegim. biz çok işler yapacagız daha ama bossları keserek yapacagız . lak lak ederek degil

hepinize iyi oyunlar mutlu forum günleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben asla revolutionı karalamaya çalışmadım ve karalamamda, benim anlatmak istediklerim bir önceki postumda gayet açık bir şekilde yazıyor zaten, ben bunu herkes yapıyor anlamında da söylemedim. Herşeyin dört dörtlük olması gibi bir durum zaten yok ortada, revolution tebrik edilmeyi hak ediyor çünkü senin dediğin gibi en iyi türk guildlerinden biri, eleştiriyoruz çünkü bizzat yaşadıklarımız ve tanık olduğumuz olaylar var. Ben diyorum zaten raid zamanında onca saat uğraşmaktan, çaba sarfetmekten insanın sinirleri gerilir, bu normal birşey ama ipin ucunu kaçırmamak lazım ki benim bahsettiğim konu raidde yaşanan bu olaylar değil ama hiçbir zaman küfür edilmedi diyemezsin. Haklı veya haksız bir oyuncuyu ortada hiçbir neden yokken, kendi egonu tatmin etmek için guildden çıkaramazsın üstüne üstlük whisperden hakaret ettikten sonra... Bu sadece benim tanık olduğum bir olay. Kaldıki bu arkadaşımız senin tanımlamaya çalıştığım, "kötü,çekemeyen" birisi değilki oda en az 1 yılını vermiş guild için gerek farmlarda, gerekse de progresslerde. Bunun gibi kaç tane iyi oyuncu gelip geçti kim bilir. Başarılarınızın devamını dilerim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...