Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Umarım spam'a girmiyorduk tekrar "yeni konu" tuşuna basmak. Neyse bu gece itibariyle kuşumuzun tüylerini de yolduk :) Solarian next. SS [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Tebrikler. Kaelthas ta çok fazla takılmazsanız önünüz açık bence. BT ilk 5 boss (Mother Nigger'a kadar) ve Hyjal (Archimonde a kadar) gayet kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 eski revodan 2-3 adam kalmış. gz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Eğer officerlar doğru düzgün konuşmayı bilseydi, davranışlarını düzeltseydi, haksız oldukları zaman guildden insanları guildden atmak yerine ulsubuyla konuşmayı tercih etseydi bugün bu kadar kişi ayrılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 evet o ayrılan adamlardan biriyim ben de.. kalanlar nasıl sabretmişler helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bence progress başlığı açsanız daha hoş olur gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 revell, lol. oynamadim, guildi de bilmiyorum, tanimiyorum, kimsin seni de tanimiyorum vs de, gulunur su yaptigin ise ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 orda resimde feurig isimli paladini tanıyorum tek o dachromaggusta ben oynarken oynuyodu. hatta ben bırakırken lvl 60 da rampart boostlamıştım ona hehe ben daha gruulu göremedim adam aları kesmiş helal. silahla yaşayan silahla ölür hesabı bizde pvp ile yasadık pvp ile bitirdik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Revolution'da işler böyle yürür, işini tam yapacaksın, aynı hatayı tekrar tekrar yapmayacaksın, raid'in zamanından çalmayacaksın. Bunları yapamıyorsan laf yemeyi kaldıracaksın yine zamanla önceki saydıklarımı yapmayı da öğrenirsin. Onu da yapamayan /gquit yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 baska guildlerın progress/bilgilendırme topicinde benzer tartısmaları baslatmayı bılen sız bugun cıkıp su yazıyı yazıorsunuz ya helal olsun; baskasına yaptıgınız seyler size gelınce nıe bı yerlerınıze batıyor? said: beyler bu tip konulari baska bir baslik altinda yazin bu sadece bilgilendirme topic i. tartisma cikarmanin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Ungoliant üye § 11 Eylül 2007, Salı - 13:35 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Revolution'da işler böyle yürür, işini tam yapacaksın, aynı hatayı tekrar tekrar yapmayacaksın, raid'in zamanından çalmayacaksın. Bunları yapamıyorsan laf yemeyi kaldıracaksın yine zamanla önceki saydıklarımı yapmayı da öğrenirsin. Onu da yapamayan /gquit yapıyor zaten. Ha demek gquit yapanlar bu saydıklarını beceremeyenler öyle mi? Oysa bunlar ne biçim officer playerlarına abuk subuk konuşuyor (hiç bir zaman abuk subuk konuşulmadı bana ama yine de başkasına bi eliniz sikinizde oynıcaksanız çıkın raidden beyinsizler diye konuşan insanları duymak istemiyordum ventriloda, playerlara sormadan raid yapmayı durduruyorlar(beni çileden çıkaran bu olmuştu) falan diyerek yazmıştım gquiti. Yanlış olmuş gquit yazmamalıymışım. Bt'de Illidana dayanmış guildimden çıkıp anca Vashj kesebilmiş revoya geri döneyim ben plz. Hordlack Melgalass bi iki kişi daha var o koca guildde adam olan yeni üyeleri bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ne çok yarası olan varmış :) Neyse hepinize başarılar, uzatmayacağım. Edit: Eklemek istedim, ben guild'in adına yazmıyorum, kendi görüşümü yazıyorum. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:36 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gievf more drama plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Başarınız için tebrikler ama topiği tartışmaya çeviren herkese için Yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 eki iyiki vashjla baslamıssınız topic açmaya karazhandan baslasaydınız öeh neyze gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 @Leath; Benim yaptığımda gülünecek birşey yok. Ben sadece guild içinde neler olduğuna dair bir yazı yazdım. Paticikte 7. senemi doldurmama rağmen, beni tanımaman normal çünkü tanınmak için ekstra birşey yapmadım, gerek duymadım. Bunun yanında ben Revo'ya 1.5 senemi verdim, ne bir gün guild chatten ters bişey yazdım, nede başkalarına saygısızlık yaptım, bana düşen görevi yaptım. Sonra ne oldu? İnsanlar bir bir ayrılmaya başladı, bunun bir nedeni olması lazım, sabredip bekledim. Ama olmadı, raidlerde oluşan stresle etrafa bağırmayı çağırmayı anlarım ama bunun bir dozu olmalı sonuçta karşındaki insan bir çocuk değil, kendi yakın çevremden bana bu kadar laf etmiyorlarsa neredeyse hiç tanımadığım insanların bana saygısızca bir ton laf etmeye hakkı olamaz. Haksız olduğum zaman özür dilemesini bilirim hiç çekinmemde, ama haklı olduğum zaman da sarf ettiği sözleri bilmeden benle tartışıp daha sonra guildden kickliyorsa benden susup polyannacılık oynamamı beklemeyin. Sonuçta revo çok iyi bir guild ve guildde gerçekten çok iyi insanlar var, onlarla birlikte çok iyi vakit geçirdim, ama benim söylemek istediğim ve sürekli tekrarladığım insanlarla olan ilişkilerindeki çarpıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oha 7 sene mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hep Dives'tan ozendiler diye boyle oldu. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 inşallah işte 2001den beri severek takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 boşuna tartışmayın hiç gerek yok her guildde oyuncular girer çıkar kavga eder çıkar çok ister girer ister giremez çıkmak ister çıkamaz başarıyı kaldıran da olur eleştirende olur çekemeyende olur biz guildimizden mutluyuz gelecek içinde gayet umutluyuz ttnet , telianet ve grim batoel ragmen. isteyen tebrigini etsin isteyen eleştrisini yapsın ama kalkıp kimse bu guild için karalama yapmaya kalkmasın yaptıklarımız gayet ortada.. eskilerden 2-3 kis i kalmıs diyen bir kac kisi vardı kurucularından biri oalrak o kalanlardan biri benim. ve yeni gelenlerle eskiden olanlar kadar gurur duyuyorum cunku canlarıyla baslarıyla oynuyorlar bu oyunu ve başarıyorlar. başkaları gece1 de olmuyor lagını skim diye bırakırken biz gerekirse lag gecmesini vaşın onunde 5 saat bekledik. bunların hiç biri bagırarak cagırarak insanlara kufrederke olmadı. ha bi insan laf yiyorsa zaten yeri bu guild degildir. bunuda soyleyeyim burası turkiyenin en iyi high end guildlerinden biri ve laf yiyecek kötü oyunculara asla yer olmadı olmayacakta. şunuda eklemeden gecmeyecegim. biz çok işler yapacagız daha ama bossları keserek yapacagız . lak lak ederek degil hepinize iyi oyunlar mutlu forum günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ben asla revolutionı karalamaya çalışmadım ve karalamamda, benim anlatmak istediklerim bir önceki postumda gayet açık bir şekilde yazıyor zaten, ben bunu herkes yapıyor anlamında da söylemedim. Herşeyin dört dörtlük olması gibi bir durum zaten yok ortada, revolution tebrik edilmeyi hak ediyor çünkü senin dediğin gibi en iyi türk guildlerinden biri, eleştiriyoruz çünkü bizzat yaşadıklarımız ve tanık olduğumuz olaylar var. Ben diyorum zaten raid zamanında onca saat uğraşmaktan, çaba sarfetmekten insanın sinirleri gerilir, bu normal birşey ama ipin ucunu kaçırmamak lazım ki benim bahsettiğim konu raidde yaşanan bu olaylar değil ama hiçbir zaman küfür edilmedi diyemezsin. Haklı veya haksız bir oyuncuyu ortada hiçbir neden yokken, kendi egonu tatmin etmek için guildden çıkaramazsın üstüne üstlük whisperden hakaret ettikten sonra... Bu sadece benim tanık olduğum bir olay. Kaldıki bu arkadaşımız senin tanımlamaya çalıştığım, "kötü,çekemeyen" birisi değilki oda en az 1 yılını vermiş guild için gerek farmlarda, gerekse de progresslerde. Bunun gibi kaç tane iyi oyuncu gelip geçti kim bilir. Başarılarınızın devamını dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 insanlar 1.5 sene beraber oyun oynuyor ama forumlarda psiko form rank5 de takılıyorlar abiler artık gelişim gösterin ya hehe herkes mi mükemmel =) Bol şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar