Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ne bu kıl özentiliği kardeşim ,ben ortaokulda bıyıklarlari ve çenemdeki tüyleri jiletlemiştim :),tek artısı kızlar oo xxxx traş oluyosun ha artık falan diyolardı,bi o sene artısı oldu,şimdi bıyık ve çenemdeki kılları mach 3 (pilli-titreşimli) aleti bile zor alıyo,hatta sinek kaydı traştan sonra bile kirli sakallı gözüküyorum o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yahu kaç kez söledim :p Konuyla alakalı bir atasözümüz ile pekiştirelim "Sakalımız yok ki dinlesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 varken de "beyaz" degil diye dinlemiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yok o atasözü geçerli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yok bence dinleniyor.Sakallı olduğum zamanlar normale göre yüzde 20 daha fazla saygı görüyordum insanlardan.Sakalın o yönü güzeldir.Ama iyi tarafından bakın kızlar sizi öpünce ''ayy sakalın batıyor''demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 fatih/carsambada filan dogru olabilir ama geceyarisi bir parmak sakal kafada sapka ile yemek yemeye yada tekel bayisi builup abur cubur stoklamaya ciakrsan o dedigini ntam tersi oluyor kac defa polis cevirdi gece sakalliyken tirasliyken bakmiyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar