Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shrink Adventure??

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

Efenim şöyle söyliyeyim bi anda (tuvaletteyken) aklıma *drank* etti ve dedim ki tüm maceracıları küçücük yapıp karınca deliğinden içeri sokup valinin kaybolan brooch of shielding ini arattıracam!! Fekat Maalesef bu tür bi adventure için gerekli materyal ya yok yada olsa bile üstünde oynamalar yapılması gerek...böyle bişey oynatılabilir mi sizce? veya sırf bu iş için önerebileceğiniz şeyler var mı? ve hatta utanmadan soruyorum hiç böyle bi adventure oynattınız mı??[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

karıncaları formian olarak kullanabilirsin.

bi de wizards'ın sitesinde bi adventure vardı vaktinde. hala da vardır heralde. onda playerlar küçültülüyo. ama konsept biraz farklı. şimdi düşününce hali hazırda campaign'in biyerlerine sokuşturabileceğim geldi aklıma o yüzden adını ve linkini sana PM'licem...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tam formianları diycektim. Adamları küçültmene gerek yok zaten adam boyunda karınca var :p[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bi monster manual varsa elinde her şey çok kolay, sadece normali atıyorum small olan heyvanları garganutana kadar gelişitir. Yada giant hamamböcüğü var monster manualde, oyuncular küçülünce onlardan kaç boy büyük oluyorsa normal halinin oyuncuların normal halinden o kadar boy daha büyük olanını kullan(ben tam anlatamadım, anlayan bi daha yazsın mat1den çıktım yeni, kafam dumanlı:))

Mahlukatlar kolay yani, asıl iş tasvirlerde. Aklıma mario geldi şimdi, mario 2 de vardı küçülmeli bölümler. Bide film vardı bunlar bi uzay gemisini küçültüp bypass mı yapıyolardı adama ne adını hatırlayan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice'in anlatmak istediğini açıklamaya çalışayım...
d&d sistemindeki en ufak boy fine.
dimunitive, tiny, small, medium diye gidiyo.
sen adamları fine yapcaksın yani 4 boy küçülücekler. bu durumda diğer her yaratık 4 boy büyük sayılacak.
dimunitive - large
tiny - huge
small - gargantuan
medium - colossal

attack ve AC modifierlarını da ona göre, playerları medium sayarak yapcaksın.

ondan sonra biraz monster manual karıştırıp size modifierlarının yaratıkları nasıl etkilediğine bak. misal advancementinde med. ve large olan bi yaratık med. den large a geçtiğinde +3 natural ac -2 dex +4 str +4 con alır.

bi de HP yi playerlara göre değiştirmek gerek. yani playerları aynı tutarken, diğer şeylerin hplerini değiştiriceksin. herşey 4 size büyüyecek dediğimize göre direk 4 le ya da 8le falan çarpabilirsin HPlerini.

son olarak dışardaki silahların boyutları da ona göre değişiyo. şöyle bi tablomuz var size size...

1d4-1d6-1d8-2d6-2d8-4d6-4d8...

bu durumda normal bi long sword playerlara 4d8 damage vurucak bunun üzerine saçma sapan bi Str bonusunu da eklersen baya ölümcül oluyo...

anlatabildim mi?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam fikirler için teşekkürler...grudge sende kurala boğmuşun threadi o kadarını bizde biliyoz ezme :D nese bu longsword 4d8 vurcak ama vurabilcek mi acaba o bit kadar adama :D
bu arada o filmin türkçe adı içimde biri vardı...hatta bi deney yapıyolardı o sırada labratuarı basıyodu mafya bu yüzden küçültülen mini denizaltıyı iğneyle adamın tekinin kıçına enjekte ediyolardı :D (çok mu güldüm ne)[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...