Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Nereye açsam diye düşündüm durdum burası uygun sanırım, Şimdi bizim binada telefon hattı yok. Kutusu falanda yok yapmamış mutaııtmız. ama 50 metre otede mıllet catır catır kullanıyor telefonu, uzansam alıcam o derece. Şimdi telekomu aradım, başvuru yaptım ama kadın dedıkı " sizi 3 gun ıcınde ararlar o zamana kadar telefon kutusu olup olmadıgını ogrenın bina yöneticisinden ( öle bişi yok :(:( ) " e dedim telekom bağlamaz mı bize hat? "yok o telekomun değil binanın kendine ait bir sorumluluk" ya ben napıcam sımdı? ne kadara tutar bi hat çektirmek? nereye başvurmak gerekir kısacası, ne yapmak gerekir sayın patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Nası yani binada telefon teknolojisi yok mu şmdi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet dogru söylemis hat cektirmeniz lazım binaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Nasıl ya? Apartmanda telefon kullanan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Sizin apartmanda kimsede hat yok dimi dogru anladım ? telekom ondan sorumlu degil sadece binanızın önüne kadar ceker hattınızı. mütahitiniz süpermiş..en yakın elektirikçiye koşup fiyat alabilirsin. (kaç daire var bilmiyorum ama) uzun sürer bütün apartmana çekmek heleki bide telefon hattı yolu yoksa apartman içinde yandınız kıracaklar sagı solu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Sensible, 10 Eylül 2007, Pazartesi - 15:36 tarihinde demis ki: Nasıl ya? Apartmanda telefon kullanan yok mu?dediğine göre yok. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 15:39 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kiralık zatende ev internet lazım =) telekom çekse ya :(:(.. Telefoncuya mı gidicem şimdi? elektrikçi gibi bişimi bu telefoncu nedir =)) hiç görmedim ole bi tabela ve evet binada hat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 en yakın elektiriçki diyorum arkadaşım alooo :) elektirikçiler yapıyor o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 heeee. çok para almasa bari, camdanda çekse olur yani =) aman ya pffff. Peki bu telefon kutusu nası bişi? belki vardır apartmanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bildigin kutu :P acıyosun içini zilyon tane kablo var. elektirik sayaçlarının oralarda olabilir. bodrum ? zemin kat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi bir binada telefon olmadığına inanamıyorum hadi senin ihtiyacın var dierleri hiç mi ihtiyaç duymamış bunca zaman hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mütahitizm. komşularda flaandamı yok ? varsa onlarda vardır seninde sadece ev içi cıkışını yapmamışlardır. elektirikci gelir yerini bulur cıkarır oda içine.hani olurya duvarlarda pilastikle kapanmış yerler onların içinde oluyor.. ordan telefon kutusuna gidiyor. tlfn kutusundanda sokaktaki telekom kutusuna. oda baglı degildir belki .telekom gelip onu baglamakla yükümlü ama. adsl zırt pırt bozuluyordu ben gidip acıp düzeltmiştim o kutudan. 60 dairelik apartmana 1 yedek hat vermişler onuda kendiminkine baglamıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yeni bina ya =) ya adamların çoğu iş güç bunalmış aman kimse aramasın etmesin tripolerindeler. Bide, net olayını mılletle anlaşıp çözmüşler. Bende balkondan çalıom ama donuom resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben bı ıneyım bakayım ozaman gorusuzzz saolun yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 binada telefon hattı yok iyiymiş :d o değilde ben de telekom' u aradım telefon bağlattırıcam aslında adsl bağlattırıcam da önce telefon lazımmış :p adam 3 gün sonrasına randevu verdi ulan 2007 yılında yaşıyoruz bir telefon bağlattırmak bu kadar eziyet olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cep telefonunu ev telefonu olarak kullananlar var ünlü halk aşığı cem yılmazın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kablonet kullanıyorken ben de cep telefonunu kullanıyordum şahsen heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sımdı geldım elektrıkcıden, adam dedıkı bınanda kutu olcak ptt cıler ordan 2 tane kablo cıkarcak bız onu dosucez ddı. ee ozaman llakı kutu olması lazım dımı? ya yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya hacı bunun yerine şöyle bişe yapsan.. wireless usb aparatlar yok mu. ondan al. uzun da bi usb kablosu al. aparatı balkona koy, sen de içerde dur işte.. oh mis... olmadı kimden çekiyosan neti anlaşırsın onla (adamın durumu farkedip wireless a şifre vs koydugunu varsayarsak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 peki kım oldugunu ogrenebılme teknolojisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 orendım kı kutusu olmayan apartmana ruhsat bıle vermıolarmıs yanı kutusu vardır, sımdı elektrıkcı cekıcek sadece okadar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 malesef o yok.. :) kimler internet kullanıyosa git biriyle anlaş en güzeli :) edit: o zaman sizin yönetici paraları yemiş, masraf çıkarttırmamaya çalışıyor. ^^ [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 17:03 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 internete nası giriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 heroesteki hatun gibi giriyordur nasıl olcak. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:00 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar