Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon bağlattırmak..

Suark

Öne çıkan mesajlar

Nereye açsam diye düşündüm durdum burası uygun sanırım,
Şimdi bizim binada telefon hattı yok. Kutusu falanda yok yapmamış mutaııtmız. ama 50 metre otede mıllet catır catır kullanıyor telefonu, uzansam alıcam o derece.

Şimdi telekomu aradım, başvuru yaptım ama kadın dedıkı " sizi 3 gun ıcınde ararlar o zamana kadar telefon kutusu olup olmadıgını ogrenın bina yöneticisinden ( öle bişi yok :(:( ) "
e dedim telekom bağlamaz mı bize hat?
"yok o telekomun değil binanın kendine ait bir sorumluluk"

ya ben napıcam sımdı? ne kadara tutar bi hat çektirmek? nereye başvurmak gerekir

kısacası, ne yapmak gerekir sayın patiler?
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin apartmanda kimsede hat yok dimi dogru anladım ?
telekom ondan sorumlu degil sadece binanızın önüne kadar ceker hattınızı.

mütahitiniz süpermiş..en yakın elektirikçiye koşup fiyat alabilirsin. (kaç daire var bilmiyorum ama) uzun sürer bütün apartmana çekmek heleki bide telefon hattı yolu yoksa apartman içinde yandınız kıracaklar sagı solu :)
Sosyal ağlarda paylaş

mütahitizm.

komşularda flaandamı yok ? varsa onlarda vardır seninde sadece ev içi cıkışını yapmamışlardır. elektirikci gelir yerini bulur cıkarır oda içine.hani olurya duvarlarda pilastikle kapanmış yerler onların içinde oluyor..

ordan telefon kutusuna gidiyor. tlfn kutusundanda sokaktaki telekom kutusuna. oda baglı degildir belki .telekom gelip onu baglamakla yükümlü ama.
adsl zırt pırt bozuluyordu ben gidip acıp düzeltmiştim o kutudan. 60 dairelik apartmana 1 yedek hat vermişler onuda kendiminkine baglamıştım :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya hacı bunun yerine şöyle bişe yapsan..
wireless usb aparatlar yok mu. ondan al. uzun da bi usb kablosu al. aparatı balkona koy, sen de içerde dur işte.. oh mis...
olmadı kimden çekiyosan neti anlaşırsın onla (adamın durumu farkedip wireless a şifre vs koydugunu varsayarsak)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...