Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 turiisssttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yeditepe bilgisayar kotu degil yalniz, iyi yani diger bolumleri yakindan bilmiyorum. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 08:22 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 chemical güzel sanatlar binasındamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 güzel sanatlar cennet ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 güzel sanatlar harbi güzeldir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: mesela entas bölümü tasarımdan çok çizim yaptıracakmış gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı hayır çizimle tasarım aynı şey değil çizim tasarımı anlatma yöntemi tasarıma ise çizim, modelleme, maketini yapma ile anlatılacak bir fikir, sistem diyelim öyle yapmazlarsa çizemeyen tasarımcılar pek birşey tasarlayamıyorlar, iyi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yeditepe makine müendisliğindeyim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 güzel sanatlar binasındayım evet pazartesi sabahı yani saat 9 civarı güzel sanatlar 402 nolu sınıfın kapısının önüne gelirseniz dersin başlamasını bekliyen, elinde içinden T cetveli çıkan koca bir çanta taşıyan bir chemical görebilirsiniz [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:31 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 genel sistemler , sibernetik pzt saat 9 , 540. sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 film studies aldım bu dönem çok mutluyum wipe my tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: JsH üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 16:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Nedense bana da öyle geliyor ki bu bence zamanında ünv dolsun diye puanları aşağıda tutanların suçu. nası yaĞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bende yeditepeliyim, eczacılık. Güzel sanatlara selamlar göndermek istiyorum buradan :P Şu yeditepeye bok atma konusunada değinmek istiyorum izninizle. Eğitim düzeyi, zorluğu, kalitesi yüksek olan bir okul bi kere. Oradan buradan duyduğunuz üzere elini kolunu sallayarak geçilicek bölümler yok malesef en azından kendi bildiklerime dayanarak mühendislik fakültesinde. Misal; Diş hekimliği fakültesi avrupa'da sayılı fakültelerden biri olarak gösteriliyor. Kendi bölümüm diye söylemiyorum eczacılık fakülteside keza öyle. Sınırsız olanaklarla laboratuvar kullanımınız var. Yasakçı bi zihniyet asla yok yani laboratuvar kullanımında. Genetik mühendisliği belki bu laboratuvar imkanlarını en iyi kullanan bölümlerden biri, çok kaliteli öğretim üyeleri var. Kişisel merakınız varsa istediğiniz laboratuvara katılabilirsiniz, geçen dönem sivrisineklerle uğraşıyolardı zevkine 2-3 laboratuvara girdim arkadaşlarımla. Yani demek istediğim iş her universitede olduğu gibi öğrenciye bakıyor, isterseniz dünyanın en iyi universitesinde öğrenim görün içinizde bişeyler öğrenme isteği yoksa sizin kafanıza kimse zorla bişey sokamaz. Peki Yeditepe ilgili bi öğrenci olursanız size her türlü imkanı sağlıyor mu? Evet sağlıyor hemde sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yeditepenin hocalari iyi (bogazicili, odtulu) öğrencileri kötü diye bir geyik vardı bir aralar, neyse ki bitti. ben memnunum valla. genetik bölümü güzel, tıp, dişçilik iyi. ama en iyi bölüm bence hukuk. yurt dışında çok kaliteli üniversitelerle denkliği var, exchange'i var, bin tane etkinliği var.. bir de tabi gastronomi, moda tasarımı gibi zengin tiplerin (sosyetik, yaşlı bağyanların vs) sırf bir üniversite diplomam olsun diye geldikleri bölümler var, o da üniversitenin ayrı bir boyutu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Hukuk u bende duydum, sanırım bu aralar isviçre'de bi okula gezi tarzı birşey düzenleniyor. İmrendim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 zengin bolumu dedigin gastronomi turkiyede 4 yıllık olarak yalnizca yeditepede var. ve daha mezun olmadan gayet dudak ucuklatici maasli teklifler alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bathory haklı. ilk mezunlar havada kapıldı hemen. ayrıca gidip güzel sanatlardaki elemanlarla bir görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bende 7tepeliyım artık:D Bilgisayar Mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eh bende yeditepedeyim işletme enformatiği baya adam varmiş patiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ben de 7tepedeyim kendi bölümüm diye söylemiyorum harbiden adamlar para yatırıyor araştırmaları fln destekliyor lablarda çalışan bissürü öğrenci var öyle siz daha küçüksünüz girmeyin dokunmayın aman kıracaksınız yok bu malzemeler çok pahalı deney yapmayın diye bişi yok dibine kadar kullanıyoruz valla :F daha bissürü bölüm var iyi durumda olan[diğer ünilerden iyi] ama reklam konusunda eksiklik var ondan herkes eskisi gibi sanıyor parasıyla diploma alan tipler fln eskide kaldı artık sınıflarda belli olmuyor kim burslu kim parayla okuyor herkes it gibi çalışıyor :F + beni yüdak standında bulabilirsiniz :F 3ekime kadar sosyal'in önünde standda durcam ara ara bakın siyah yüdak t shirt ü uzun saçlı hafif şişman [hafif?] aha ben oyum gelin konuşalım +üye yapayım sizi :F ararız kurtarırız icabında :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: bir de tabi gastronomi, moda tasarımı gibi zengin tiplerin (sosyetik, yaşlı bağyanların vs) sırf bir üniversite diplomam olsun diye geldikleri bölümler var, o da üniversitenin ayrı bir boyutu :) ablam gastronomide ve bende mutfak dersi aldım turizmde oldugum için 1-2 de seçmeli ders aldım gastronomiden emin ol hiç laylaylom bi bölüm değil gayet pratige dayalı bi bölüm sunuda ekliyim, yeditepe gastronomiden mezun olan bi insan sırf aşçı, aş uzmanı olmuyor yiyecek içecek eksperi gibi bişey oluyor. içecek derken özellikle şarap bilgisi/tadımı falan ders başlıyo ben kaçiim p_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 amerikan futbolu seçmelerine girip runner olecağm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Yeditepe Görsel İletişim Tasarımı okicam işallah Bu kuzey hazırlıktaki Langırttan artık atılmadan önceki son senemde kurtulup dewamsızlıktan kalmamayı başarırsam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 devamsızlıktan bırakmıyorlar zaten kendimden biliyorum :) neyse hocanın insafına kalmış ama hocaların %80 90ı bırakmıyor devamsızlıktan:F zaten çoğu kişi kalıyor bi de devamsızlıktan bırakmayalım diyorlar:P neyseee herkesi yüdak'a bekliyorum gelin üye olun gönüllü olarak deprem yangın ilk yardım dalış dağcılık vs vs vs eğitimi alalım :) ayrıntı isteyen varsa yazam tüm eğitimleri tatbikatları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 burax senin standa uğrar konuşuruz sigara molasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bu arada burax bugün uzun saçların havada süzülürkene elinde bir yüdak t-shirt ü ve sedye gibimsi bir aletle güney hazırlık binasına bir arkadaşınla yürüdüğün oldumu acaba? ya gidip sen o musun da diyemem ya. pm den halledelim. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 22:29 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar