Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya sanki bugün cüceyi gördüm, karıştırmış da olabilirim, ama nick-tip i karıştırmadıysam, hakkaten benziyordu. yeditepede olan kimse var mı paticikten? sonra "abi sen zeenyoorzzoonk musun" "ne miyim ne?" "pardon rahatsız ettim, scotty beni ışınla" "scotty kim be noluyor lan" gibi diaologlar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cüce diilde bathory yeditepedeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 buyrun, okulun demirbaslarından biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 cuce bilgide diye biliyorum hatalıysam arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben eski yeni yeditepeliyim :) masterdan atildim sanirim o yuzden eski olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 lol bathory hangi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ben gecen sene ayrıldım. Öss kasıyorum bi daha. Alakası yok tabi. Gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 niye ki niye ayrıldın bişi varsa bilelim:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende 7tepeliyim, turizm bölümü, chem sen nerdesin görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bizim şişko çağatay olcak oralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Sarmadı beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 özele gidecekseniz yeditepeye gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yeditepe yetersiz bi okul gibi geliyo bana hep, nedense. dis hekimligi disinda bi olayi yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ben bilgisayar mezunuyum gayette memnunum yani bu benden cok yeterli arkadaslar neler basarmislar bir ortaya dokerlerse bizde eksikligimizi anlariz. dokun bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 lol basladi gene, abi sana yetersiz demiyorum, okul kendini boyle tanitmis demek ki, bana oyle gorundu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 iyide bende diyorum ki ben kendi bir kac donemimi biliyorum herkesin nerede oldugunu biliyorum hatta diger bolumlerden insanlarida biliyorum siz cok yeterli insanlar onlardan ustun ne yaptiniz onu ogrenmek istiyorum hayir yeterlilik icin sartnameniz nedir ona gore. Aman yalniz 3 bin kisilik klinik deney universitelerle karsilastirmayin. Bir taneside bizim evde var benim paramla okuyup biz ustun irkiz seklinde takilanlardan(koc uniden kendisi). Humanity hocasi her hafta fransadan mi ne ucuyormus aman ne buyuk olay !!! nedir bu ustun irk standardi bilelim bizde. Hayir gordugum her mezun koftide o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 onlardan üstün olarak bilgi üniversitesine girdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yeditepe sandığınız kadar kötü bi okul değil aslında, zamanında barajı geçen girmiş ama son 2 3 senenin öğrenci profili o kadar fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 mesela entas bölümü tasarımdan çok çizim yaptıracakmış gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı hayır çizimle tasarım aynı şey değil çizim tasarımı anlatma yöntemi tasarıma ise çizim, modelleme, maketini yapma ile anlatılacak bir fikir, sistem diyelim [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 16:03 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 [spo]yeditepe yetersiz bi okul gibi geliyo bana hep, nedense. dis hekimligi disinda bi olayi yok heralde.[/spo] Nedense bana da öyle geliyor ki bu bence zamanında ünv dolsun diye puanları aşağıda tutanların suçu. Açıkçası 7tepe benimde ilk tercihlerim arasına hiçbir zaman girmedi ancak okul son zamanlarda gerçekten çıtasını yükseltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yeditepeliyim. görsel iletişim tasarım öğrencisi. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bi buluşma yapsak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sen hangi bölümdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 turizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar