Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeditepeli patiler

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya sanki bugün cüceyi gördüm, karıştırmış da olabilirim, ama nick-tip i karıştırmadıysam, hakkaten benziyordu.
yeditepede olan kimse var mı paticikten? sonra "abi sen zeenyoorzzoonk musun" "ne miyim ne?" "pardon rahatsız ettim, scotty beni ışınla" "scotty kim be noluyor lan" gibi diaologlar olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bende diyorum ki

ben kendi bir kac donemimi biliyorum herkesin nerede oldugunu biliyorum

hatta diger bolumlerden insanlarida biliyorum

siz cok yeterli insanlar onlardan ustun ne yaptiniz onu ogrenmek istiyorum

hayir yeterlilik icin sartnameniz nedir ona gore. Aman yalniz 3 bin kisilik klinik deney universitelerle karsilastirmayin. Bir taneside bizim evde var benim paramla okuyup biz ustun irkiz seklinde takilanlardan(koc uniden kendisi). Humanity hocasi her hafta fransadan mi ne ucuyormus aman ne buyuk olay !!!

nedir bu ustun irk standardi bilelim bizde. Hayir gordugum her mezun koftide o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela entas bölümü tasarımdan çok çizim yaptıracakmış gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
hayır çizimle tasarım aynı şey değil
çizim tasarımı anlatma yöntemi
tasarıma ise çizim, modelleme, maketini yapma ile anlatılacak bir fikir, sistem diyelim

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 16:03 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]yeditepe yetersiz bi okul gibi geliyo bana hep, nedense. dis hekimligi disinda bi olayi yok heralde.[/spo]
Nedense bana da öyle geliyor ki bu bence zamanında ünv dolsun diye puanları aşağıda tutanların suçu.
Açıkçası 7tepe benimde ilk tercihlerim arasına hiçbir zaman girmedi ancak okul son zamanlarda gerçekten çıtasını yükseltti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...