Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 0:44 - 0:46 arası kadın elideki kadehi neden okşuyor ? delimi bu ya, şarkı ayrı uyduruk bişeyde, insan kadehi neden okşar ?? aşdar bile şarkısında turp gibiyim turp turp derken elinde turp, grup olalım grup derken 2 kızla falan gozukuyor... bu karı kadeh okşuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kafasında kadeh kıran bir adam varken okşayanı pek garip değil bence.bbg caner <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kadın çok çirkin yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kendi iradesiyle soytarılık yapana gülmekte yanlış birşey yok bence, adam özgür iradesiyle konuşuyor. "Bilmemek değil öğrenmemek ayıp" lafı boşuna söylenen birşey değil, herkesin bilmediği şeyler var sonuçta ama bilmediği şey üstüne ihtisas yapmış gibi konuşan adamlar başına gelecek şeyi kesinlikle hakediyor. Asıl yanlış o adamlara "ne aptal adamsın sen" diyerek röportajı bitirmiş olmamaları çünkü o adam ne yaptığının farkında olmadan aynı şekilde devam edecek. Gerçi o lafı duyduktan sonra aynı şekilde devam etmesi de bir ihtimal. Aptal olmak başka, "bakın ben aptalım" demek başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben artık msn kullanmamaya kadar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ajdardan icq atagı gelebilir AOOOWW AAAOOWWW düüt dütt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Şule hanımın sitesi süper yanlız. http://www.sulegulec.com/index.htm [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 15:48 tarihinde, raider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 valla ayni formatta bissuru roportaj koymus ayni adam icler acisi kadinalra secme ve secilme hakki verildi dunden itibaren diyorlar kadin analtiyor uzun uzun cok yerinde kadin erkek esit olmali diye ekmek bundan sonra saglik acisindan eczanede satilicak diyorlar millet mantigini dusunmeden ya ne sacma uygulama nobetci eczanemi ariycaz ekmek almak icin diyor teyzenin biri allahin isi biz karismayizmi ne dedi en bombasi ise bir amca vardi avrupada usul bu! helesukur bizimkiler uyandida uygulamaya gectiler vs vs en bomba ise belediye baskani ve encumeni bundan boyle halk secicek dediler tepkiler super demokrasi cart curt herkes nutuk atiyor ama adamin biri ustune tez hazirlanicak belki turkiyenin bugunki durumunu acikliyan bir laf etti HALKIN SECMESI MILLETIN SECMESINDEN IYIDIR, HALKIN SECTIGI DAHA IYIDIR DAIMA hukumet kurulamadi vekil sayisini bulamiyorlar avrupadan vekil transfer edicekelr diyorlar sevinen embesil kiz vardi AA YABANCI DAHA KALITELIDIR modunda hepsini gectim amcanin biri vekil transferindeki uber mantiksizligi gectim olayin sacmaligini gectim sey dedi ya BIZ OSMANLININ TORUNUYUZ YAKISIYORMU BU SAATTEN SONRA GELIP AVRUPALI YONETICEK PEEH osmanlinin torunu GG sonra burda secim sonuclari niye bole absurt cikti hile var diyenler filan var yok kardesim hile mile gerci millet yerine halka sectirsek sonuc degisebilirdi puhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: raider demiş ki: Şule hanımın sitesi süper yanlız. http://www.sulegulec.com/index.htm Evet özellikle projeler kısmındaki fotoğrafla her şey özetlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Söz and Music:Burak ÖKSÜZOĞLU söz and music yeaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 caner bbg de yarışmadı bi kere !11 takip ediyorsanız doğru takip edin bari dasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hahah öldüm ya müthiş "gişe kuyruğu gibi peşime dizilip duruyorlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bu sokak röportajlarnın sitesninn verildiği topiği birisi uplasn bi zahmet başlığı aklıma gelmiyor... ayrıca piramt konusuna insanlara yanlış blgi ver sonra sor diyen arkadaş..ben tarih öğretmeniyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar