Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Her yerde farklı şey okuyorum gerçekten.Net bilgisi olan var mı ?
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi şuanda belli değil mantığını anlatayım. yarın üniversitelere kayır bitiyor.. üniversiteler boş olan kontenjanlarını yöke bildiricek. yök yeniden bi başvuru açıp bizim tercih yapmamızı beklicek. yani mantıken haftaya pazartesi olabilir.
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o kadar kısa sürede olmaz bence bu cumaya üniler yöke bildirse haftaya cumaya yök süzenleyip açıklasa 1 hafta tercih yapma süresi verilse hmm 1 hafta da tercihler değerlendirilse öeh 4 hafta olmuş benimki abartı oldu pardon
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ek kontejyan normalde univ. basladiktan sonraya fln denk geliyo ekim başına falan
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 tercihle bi yere yerleşenler de başvurabilecekler mi?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 2007-ÖSYS Merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar (Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleşenler hariç) ek yerleştirmede tercih yapma hakkına sahip değildir. Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, 2007-ÖSYS merkezi yerleştirmede hiçbir yere yerleştirilmemiş (veya Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleştirilmiş) olmak gerekir. İlgili Web Adresi [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 16:24 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar