Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deneme Sınavları

Forseti

Öne çıkan mesajlar

evet hukuk okuycak arkadaşlara tam destek . okuyun . o koca kitaplar bitermi falan diye düşünmeyin.
bakın size hukuk okumak için çok basit aklıma gelen ilk sebep.
avukat olan birisini polis çeviremio arama yapamıo . üstünü arıyamıyor. arabasını bile arıyamıyor.. ha diceksinizki lan bunun için okunurmu hukuk. tabiki okunmaz ama . böyle bir ayrıcalığı olan meslek yok mesela. :)[hline]
Faster than light.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

heytt bee 300lere dayandı sınav mertlik bozuldu .. biz de öyle miydi ..

arkadaş aradı dönem başında ; koydum olum hepinize 245 puan aldım diyo :))) .. heheHh ..

bi de çimenler falan ne iş oh oH .. kimya bölümü tam da boğaza bakıyodu heralde .. aşŞşş..[hline]Novice Civil Engineer
Sosyal ağlarda paylaş

evet planlarında ufak bi değişiklik yapman gerekecek ama..
ameriakda master yapan birisine master ı bittikten sonra 1 sene çalışma hakkı veriliyor sadece. sonra yurda geri dönmen lazım. yada illegal bi şekil kalman veyahut green cart alman yada bi master a daha başlaman lazım. ama okurken zaten çalışmak illegal. orda çalışarak zengin olmakta o kadar kolay değil ayrıca bilesin :) ha diyosanki ben eşşek gibi çalışırım vede harcama yapmam (ki zor biraz) genedezor açıkçası. uzun müddet kalman ve para biriktirmen lazım öyle o dediğin kadar para kazanmak için. ayrıca sonra buraya geri dönüp uyum problemi çeken bir çok insan tanıyorum. (kültür şoku) yani zor işin açık söliim.:) kolay gelsin genede tabi:)[hline]
Faster than light.

[Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada birde burs bulabilmen için devletten ....ortalamanın süper vede tofıl-gmet-yada gra sınav sonuçlarınında güzel olması lazım. ha yok benim param var diyosan o zamanda gene demin söylediim sınavlardan geçer puanlar alıp en az 20 bin$ para vermen gerekio sene başına.ayrıca tofıl-gmet-yada gra sınavını orda vermeyi düşünüyosan burdan giderken dil kursu vasıtasıyla vize alman gerekiyor. iyi bir dil kursuna kayıt yaptırmadan da vize vermiolar buda en az iki aylık kayıt olman demek buda yaklaşık 3500 dolar demek oluyo.daha giderken yani. uçak bileti 850 dolar falan dı en son. bide yanına para falan alcan tabi biraz. yani gidişin oraya kafadan 5000$ ..:)
bilde nelerle karşılacağını hayallerin yıkılmasın sonra.[hline]
Faster than light.

[Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 20 October 2003 14:56 tarihinde demiş ki:
evet planlarında ufak bi değişiklik yapman gerekecek ama..
ameriakda master yapan birisine master ı bittikten sonra 1 sene çalışma hakkı veriliyor sadece. sonra yurda geri dönmen lazım. yada illegal bi şekil kalman veyahut green cart alman yada bi master a daha başlaman lazım...
yahu adam orada birkaç sene kalacak olduktan sonra buluverir bize bi amerikalı yenge. gerçi saplar birliği başkanlığından istifa etmesi gerekecek ama olsun değebilir yani.:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

226 yaptı msayısaldan
babcum jr modundayım =)
bende olursa itü bilg mühe olmadı yıldız bilg e kağpağı atıp amerikada cs masterı yapıcam

ayrıca numöb amerikada adam gibi okursan cort diye seni işe alıyo firmalar[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 20 October 2003 17:42 tarihinde demiş ki:
yahu adam orada birkaç sene kalacak olduktan sonra buluverir bize bi amerikalı yenge... ..

:) yani Aslında en kesin çözüm bu ama arkadaşları kötü yönlendirmemek adına yazmadım suficim :)

*!doğru bir quote örneği verdiği için sevinir*
[hline]
Faster than light.

[Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...