jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bı dahkıne hedef min 265[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 267 EA Fen bilimleri Turkçe 37.5 Sosyal 43.75 Matematik 39 Fen 0 :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Fen sorulari resmen "bonus".Bazi konulari gormedigimden yapamadim ama onun di$indakiler hep grafik okuma ve mantiga dayali...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 sonuçlrı ne zaman açıklıcaklar bilen varmı[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yarın okuldan geldıgınde bellı olur[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 eheh şu an nerde okuosun?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 harbi öle yapmışın Bak Fizban abimize Boğaziçi Kimya Mühü hergün çimlerde başka bi kızla :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ben karşıyım işletme iktisat okunmasına okumyın. daha ele gelir böyle bi mühendislik bilgisayar yada elektronik tarzı şeyler okuyun derim. herkes ekonomist bu ülkeder . benden söylemesi. abi tavsiyesi.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 G.S.'de Hukuk okumak lazim...Evet, evet...Cok iyi fikir bu.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 evet hukuk okuycak arkadaşlara tam destek . okuyun . o koca kitaplar bitermi falan diye düşünmeyin. bakın size hukuk okumak için çok basit aklıma gelen ilk sebep. avukat olan birisini polis çeviremio arama yapamıo . üstünü arıyamıyor. arabasını bile arıyamıyor.. ha diceksinizki lan bunun için okunurmu hukuk. tabiki okunmaz ama . böyle bir ayrıcalığı olan meslek yok mesela. :)[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hayatım boyunca kötü bir öğrenci oldum ama kebap yaşadım saçlarım geç ağaracak ehak![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 heytt bee 300lere dayandı sınav mertlik bozuldu .. biz de öyle miydi .. arkadaş aradı dönem başında ; koydum olum hepinize 245 puan aldım diyo :))) .. heheHh .. bi de çimenler falan ne iş oh oH .. kimya bölümü tam da boğaza bakıyodu heralde .. aşŞşş..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bitirceksin işte sonra gelip bizim okula abii nooluur işletme yada iktisat mastırı yapiim diceksin :) demeyedebilirsin ama baya var elektrik elektronik bitirmiş adam :)[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 evet planlarında ufak bi değişiklik yapman gerekecek ama.. ameriakda master yapan birisine master ı bittikten sonra 1 sene çalışma hakkı veriliyor sadece. sonra yurda geri dönmen lazım. yada illegal bi şekil kalman veyahut green cart alman yada bi master a daha başlaman lazım. ama okurken zaten çalışmak illegal. orda çalışarak zengin olmakta o kadar kolay değil ayrıca bilesin :) ha diyosanki ben eşşek gibi çalışırım vede harcama yapmam (ki zor biraz) genedezor açıkçası. uzun müddet kalman ve para biriktirmen lazım öyle o dediğin kadar para kazanmak için. ayrıca sonra buraya geri dönüp uyum problemi çeken bir çok insan tanıyorum. (kültür şoku) yani zor işin açık söliim.:) kolay gelsin genede tabi:)[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bu arada birde burs bulabilmen için devletten ....ortalamanın süper vede tofıl-gmet-yada gra sınav sonuçlarınında güzel olması lazım. ha yok benim param var diyosan o zamanda gene demin söylediim sınavlardan geçer puanlar alıp en az 20 bin$ para vermen gerekio sene başına.ayrıca tofıl-gmet-yada gra sınavını orda vermeyi düşünüyosan burdan giderken dil kursu vasıtasıyla vize alman gerekiyor. iyi bir dil kursuna kayıt yaptırmadan da vize vermiolar buda en az iki aylık kayıt olman demek buda yaklaşık 3500 dolar demek oluyo.daha giderken yani. uçak bileti 850 dolar falan dı en son. bide yanına para falan alcan tabi biraz. yani gidişin oraya kafadan 5000$ ..:) bilde nelerle karşılacağını hayallerin yıkılmasın sonra.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 256 say[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 256 say utanıyorum=([hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: Numb, 20 October 2003 14:56 tarihinde demiş ki: evet planlarında ufak bi değişiklik yapman gerekecek ama.. ameriakda master yapan birisine master ı bittikten sonra 1 sene çalışma hakkı veriliyor sadece. sonra yurda geri dönmen lazım. yada illegal bi şekil kalman veyahut green cart alman yada bi master a daha başlaman lazım... yahu adam orada birkaç sene kalacak olduktan sonra buluverir bize bi amerikalı yenge. gerçi saplar birliği başkanlığından istifa etmesi gerekecek ama olsun değebilir yani.:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Fbm sayısal 253 çok sağlam sıçtım.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ya bu sene niye elektrik ve optikle başladılar anlamadım çok sakat konular, mekanik moment vs. yapsaydık yanlış çıkmazdı hiç[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 226 yaptı msayısaldan babcum jr modundayım =) bende olursa itü bilg mühe olmadı yıldız bilg e kağpağı atıp amerikada cs masterı yapıcam ayrıca numöb amerikada adam gibi okursan cort diye seni işe alıyo firmalar[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ilk deneme sınavımda lise2yim sayısal 200 puan yaptım ve kendimi çok kötü hissediyorum:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 [Bu mesaj Khirsah tarafından 20 October 2003 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Geometri 1 yanlış sadece 256. mı ne olmuşum, 250 kişi full çekmiş nolucak halimiz?[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: Sufi, 20 October 2003 17:42 tarihinde demiş ki: yahu adam orada birkaç sene kalacak olduktan sonra buluverir bize bi amerikalı yenge... .. :) yani Aslında en kesin çözüm bu ama arkadaşları kötü yönlendirmemek adına yazmadım suficim :) *!doğru bir quote örneği verdiği için sevinir* [hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar