Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 seven ne kadar severse sevsin isterse tapsın,aşkından gebersin ama sevgilisi varsa birşey yapılmaz.kendinizi o çocuğun yerine koyun hoşunuza gidecek mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 çocuğun yerine koydum? bi de kendi yerime kendimi koydum? ben haklıyım ben.. BEN HAKLIYIM ULAN.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: apaçiyi bozmaz cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Arama! ararsanda seni lisede seviyordum deyip suratına kapat telefonu :) içinde ukte kalmaz en azından kızda bilmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Diablo üye § 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:47 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- rewendor gönül bu.bitane erkek arkadaş engel olamaz. hayatımda bir kere başıma geldi.öyle derinden ilerlettimki işi.erkek arkadşının haberi olmadı.ve ayrıldılar harbi gratz. binbir çeşit adam var forumlarda. bir tane erkek arkadaşı engel olmamaz demişsin. sana 5 tane erkek arkadaşı olan kız engel olabilir heralde. erkek arkadaşını başka bir erkek için silen karıdan ne beklersin ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bu arada spaz serçe abi empati yap adamın yerine koy kendini. biri sen biriyle cıkarken gelip kız arkadaşına yav ben seni ortaokuldan beri seviyorum falan dese senin tepkin ne olurdu? ayrıca sen kızla konuşmandan sonra sürtük diyebilirsen o kıza bırak abi seviyorum deme. takıntı yapmışsın, ağzının payını da almışsın. gg. her zaman kazanmaz insanlar, kaybettin, otur yerinde efendi gibi. bir gün seversen, reddedilince sürtük diyemeceğin bir kıza yaparsın güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kız benım kız arkadaşım olsa, yediğin dayak 2007 nin önemli olaylarında geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 reddetmeden önce seviyorum, ölürüm bu kız için olur kız reddeder sürtük,kaşar, o... olur ilginç yani bu hayatta her zaman her istediğin olmuyor işte bende 6yıl boyunca platonik olarak birinden hoşlandım hatta hoşlanmanın ötesindeydi ama bikere bile arkasından küfür etmedim,beddua etmedim. şuanda başka bi ilişkim var ve o insan benim geçmişimde benim olmayan ama yaşadığım en güzel şeydi tek taraflıda olsa.. ve o insanı tanıdığım,sevdiğim için tek bi gün bile pişman olmadım. sende mutlu olmanı dilerim diyip aradan çekil bence böyle rahatsız edici mailler atmak falan çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Eh yani,çirkeflik oluyor. Attığın mail sonucunda ne olacağını da söyleyeyim. Ya kız hiç takmayacak oralı olmayacak yada hayatının ayarını alacaksın tam hastanelik olacaksın. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 19:10 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yazmayın artık yeter, garip ötesi mesajlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Üste taşımayacaktım ama zaten üste çıkmışken yazıvereyim. Geçmiş olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar