CapN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 İlk başta tutorial yapmak aklıma gelmediği için hamuru hazırlama kısmını çekmedim :) Hamur için malzemeler; 1 Bardak soğuk su 3 Bardak un 3 Yemek kaşığı sıvı yağ 2 Yemek kaşığı süt 1 Yemek kaşığı tuz 1.5 Yemek kaşığı şeker 1 Yemek kaşığı toz maya ( evde toz vardı ) Hepsini yoğruyoruz 1 saat bekletiyoruz mayalanması için (Herkez yarım saat bekletir ben 1 saat bekletiyorum daha güzel geliyor bana) Sonra hamurumuzu açıyoruz ; [spo] [/spo] Daha sonra domates sosumuzu hazırlıyoruz bu isteğe göre değişir herkez istediği gibi hazırlasın Benim domates sosum ; 2 Domates rendeliyorum 1 Yemek kaşığı biber salçası koyuyorum Fesleğen Tuz Karabiber Dereotu tohumu (çok severim dereotundan daha güzel kendisi) Kekik Sonra güzelce hamurumuza dağıtıyoruz; [spo] [/spo] Bu sırada fırınımızı açıyoruz 180 Derecede Istıyoruz pizzamız hazır olana kadar Daha sonra sırasıyla malzemeleri koyuyoruz ( Evde pek malzeme yoktu kıt kaanat ne varsa koyduk) Malzemeler; Kaşar Sıyah zeytın Yeşil zeytin Kırmızı biber (Dolmalık olandan) Yeşil biber Sucuk (ah bide mantar olsaydı :( ) [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Bundan sonra napıyoruz annemiz kafamıza binmesin diye güzelce etrafı toparlıyoruz [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Şuanda kendileri pişmekte pişincede resmini koyarım Afiet şeker olsun :) Düzeltme ; Fotolar baya kötü telefondan çekti kardeşim burdan kendisinin hem doğum gününü kutluyorum hemde fotoğraflar için teşekkür ediyorum :) Düzeltme 2 ; Yazana kadar pizzamız pişmiş buyrun [spo] [/spo][ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:24 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:28 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Oha süpermiş, ellerine sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 helal o kadar yakın cekmeseydin de dağılmasaydık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Olivies , kardeşim resimler çekmek için çok özendi o yüzden biraz anlayışla karşılayın :) Küçük abisi daha küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Aç insana yapılır mı lan bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 CapN, kop da gel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 www.yemeksepeti.com'a girilir, istenen pizza sipariş edilir, afiyetle yenir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Adam elleri ile hazırlamış, sen diosun yemeksepeti, ne biliosun ordakilerin bu Tutorial'ı izlemediğini, NERDEN BİLYOSUN DİOM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yürü bea Gang :) Önümüzdeki günlerde çiğbörek tutosu yapıcam yemeksepetinden sölede görim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 amcam yemeksepetinin sahibi. söyliyim de ordaki yerlerden biri yapsın.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yapsın abi o zaman paticiğe %20 indirim amcan , şanımız yürüsün dimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Helal valla tutorial dediğin böyle olur :) Yalnız söylemeden geçemeyeceğim peperoni eksikliği gözümden kaçmadı, oradan puan kırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mısır ve mantar da yok :P onlar pizzada olmazsa olmaz... Ama yine de ii tuto :) puan kırmak ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 helal la buğra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Eyvallah orçun :) Tutodada belirttim evde malzeme yoktu bir anlık can çekmesi sonuçlu yaptım hazırlıklı olduğum zamanda bitane yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Dükkanda var mı pizza? Nargilenin yanında falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Abi böyle evde yapılan yemeklere nolur aaa, şurda şu olmaza olmaz, olmamış yazmayı lütfen. Ev orası, böyle üzerinde etiketler olan kaplar yok. Tabi öyle daha güzel oluyo biliyoruz, biliyor yazanlar da, her zaman olmuyor evde onlar. Her başlıkta var bu yorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Gang dükkanda malesef pizza yapmıyorum :P Onun dışında çoğu şey var ama :) Queen ; Teşekkürler :) [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 16:28 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Aklıma geldide acaba hamuru yapmak yerine fırından ekmek hamuru alıp yapabilirmiyiz? yerini tutar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Tutuyo.. En azından annem tutturuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Onunlada olur ama tam pizza gibi olmaz fazla kabarır ve içi boş olur yoğun olmaz yani hamuru. Ekmek fırınından aldıgın hamurla en guzeli minik top olarak parçala sonra ınce aç bol yağda kızart kahvaltıda cok guzel olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 çığırtma diyolar bizimkiler ona köyde yapıyolar onu reçelle falan yeniliyor güzel evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben de aynisini hazir hamurla yapiyorum. normal hamur acmayi hic denemedim, bir de kivamini tutturamam diye vazgectim. ayrica arkadasim bu mantarsiz! mantarsiz pizzaya pizza demem. hah bir de mozarella & misirla yapilmali bu pizza o zaman tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 başlığı gördüm hedesi acıktım hede hödösü son resme baktım bi daa acıktım hedededösü içerden yemek kokusu gelio gittim ben hedesi ellerine sağlık çok güzel olmuş mısır zart zurt yok diyenlerde kendileri ekleyebilirler heralde sanırsam galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kıvamını tuturmakta bişi yok dedıgım malzemelerı karıstır yogur yarım saat 1 saat mayalansın sonra un koy acıcan yere bı guzel oyna mayalanmadan cıktıgı ıcın bıraz toparlanması gerekıcek ondan sonrası basıt. dıger konulara gelınce bıdakıne söz hatta istte olan varsa beklerım pizza bira maç veya film keyfı :p kapasite sınırlıdır 50 kısıye pızza yapamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar