Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Nano makineleri programlamayı başarabilen için imkansız diye birşey yoktur. [spo]Hatta kulağa imkansız gibi gelebilir ama bir Kymphobia'yı bile adam edebilirsiniz [/spo] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 20:48 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 splinter cell de konuştukları yerin camındaki titreşimlerden sesi çıkartıyodu. cam lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Abi tamam sesi tek yönde veriyor ama sonuçta o ses dalgaları duvara kapıya falan biryerlere çarpıp odanın içine yayılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nanobot yapana benden saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 star trek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lazer gibi odaklanıyo. yani duvardan gelebilir, ama yönünün tutması lazım. bi de ses ne kadar açıksa, o kadar uzağa gidiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bunları yapabilenin lightsaber da yapabilmiş olması lazım... ya da belki yapılmıştır da ben bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 euheuhe "sesi ne kadar açarsan o kadar uzağa gidiyo" meselesi yanlış anlaşılmış galiba :P ses yol alırken çevre sebebiyle bozuluyo işte... kısa mesafede anlaşılmayor tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Böyle uçuk kaçık teknolojiden konu açılmışken DeJavu filminde ki teknoloji süper ya hayran kalmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar