Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue Poison'ları

demonizer

Öne çıkan mesajlar

Instance'ta, Anesthetic Poison Main Hand, Deadly Poison OffHand bence idead.

Tabi duruma göre Offhand değişebilir, gerekince Mind Numbling, gerekince Wound, gerekince Crippling.

Neden Instant değil de, Anesthetic dersen, Instant craft etmek, az biraz da olsa daha pahalı.

Neden sadece Offhand değişir dersen, "Shiv" :)
Sosyal ağlarda paylaş

pve için çift instant veya deadly + instant, duruma göre. karar veremiyorsan çift instant :)

said:
Deadly pvp'de kullanılmaz çünkü gouge'u ve blind'ı bozar, verdigi damage'da ahım şahım değil pvp için. Crip ve mind-numbing yada wound en iyisidir.
yanlış, çok genel olmuş. kullanım alanları var, crippling'in daimi offhand olacağına göre yazıyorum:

envenom basıp blind veya gouge'a ortam hazırlanılabilir, pratik değil ama zaten gouge'un bir pratikliği kalmadı bu devirde.

deadly vs. rogue'da rupture kullanmayı gerektirmez, böylece combatsan kinder suprise attacksli kidneyi verir, evasion açmış rogue'u bi güzel arkadan döversin. rupture basacak olsan da iyi gerçi, arkana yaslan tick izle, bakarsın combattan çıkarsın ehue adamın restealth olacağı yok nasıl olsa

dotlanılası classları dotlamakta da yeri var örneğim ben hemo oynarken garrote rupture'ın yanına deadly de verirdim, vs. lockta ne kadar eğlenceli oluyor anlatamam. bir yerde wound veya mind numbing yerine kullanmış oluyorsunuz ama second wind proclatmamaya özen gösterecek, interruptları da rotationa alacak kadar iyiyseniz 1v1 bazında çok sorun olmaz.

pvp'de poison olayı tamamen duruma göre, rakibe ve duruma göre adapte olucanız. offhand crippling şart, fleet footeda veya sprinte güvenmek Türkiye pingiyle patlayabilir eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...