irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 özellikle istanbul istiormm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 istanbula yeni mi geldin :D ilk sevecegin sey kendini kaybedecek kadar buyuk olmasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sen istanbula alışmazsın, istanbul sana alışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: bu sokaklarda kayber seni.. 10 yasinda bir cocuk.. sdjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben de istanbula gittim bana da sevdirin ayrıca çok pahallı ya. günde iki tost yesem aylık 300 milyon masrafım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 o zmn istanbul beni sevsin bana alıssın die napalım. fly tost yeme sende bi sure.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gez dolaş rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 trafiğe alışmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 trafik kötü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hangi yakadasın, nerede oturucaksın (misal berbat bir yerde isen alışman uzun sürebilir) yurt mu(kalabalık iyidir) yoksa ev mi?(yalnızlık daha da iyidir) gibi soruları da doğuran bir soru sorduğun.. ama yavaş yavaş alışırsın elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 her kösebasında veya kosebası demeyelim hertarafta olan öküzmtruk tiplere alısman lazım,sıkısık otobüslerine,fordculuga karsı onlem almanda lazım artık nasıl alırsan:) bir de son olarak kızlarını cözmen lazımki bu en zoru [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 13:02 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 http://youtube.com/watch?v=8-g7sed9bsk gidiyorum alışamadım bu kente. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 13:12 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Trafiği yolları biraz öğrenirsen problem kalmaz diye tahmin ediyorum. Bol bol gez onun için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @ asgard kızları çözmek gibi bi sorunum olacagını sanmam ehe bi tarafından yırtık galiba..sehrin en buyuk sorununa sahip deilim.P ya yerim yurdum belli deil birazda o huzursuz edio beni sanki...bu ataturk yurdunu bileniniz var mı ayrıca? bilior iseniz nasıl bilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ev bakmaya geldik bu hafta tiksindim iyice. çok pahallı çok tiki var çok mafya var çok pahallı çok karmaşık çok pahallı trafik kusturuyor çok pahallı. bir de en az 4 yıl buradayım : [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 17:45 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ataturk+ogrenci+yurdu+kayit+rezilligi ekşisozlukte buldum :p moralini bozmak gibi olmasın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 +1 fly.. hazırlıgı istanbul yuzunden atlamak ister oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 istanbul evlenilecek değil, eğlenilecek kadindir. gidersin, gönlünü eğlendirirsin donersin, yasanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 2 yıl bekleyip össye bir daha girmek de kasıyor birazcık. ayrıca öğrenciye ev kiralatmam zihniyetine de selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: istanbul evlenilecek değil, eğlenilecek kadindir. gidersin, gönlünü eğlendirirsin donersin, yasanmaz. o biraz zor işte. istanbuldaki sosyal olanaklar ve iş olanaklarının kokusu alındıktan sonra öbür şehirler anca metresiniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben dory le aynı duusunceye sahibim su an ama umarım zamanlaa 'metres'' zihniyetine kapılırım elesso gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 elesso helal. İstanbul hepinize sahip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 istanbul owns . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 pwnz0r olabilir belki de şu aşamada iş olanağından bana ne. part time falan da yalan şimdilik, eşşekler gibi çalışacakmışım bölümümde. ayrıca iki kumpir 20 milyon öeh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ucuz yerleri bulman zor olucak. atlamayın öyle her şeye ,her yerde 2 kumpir 20 falan da değil yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar