Lethious Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yahu şimdi böbiler.org'da gördüm. ibrahim tatlises'le, saddam hüseyin hakikaten çok benziyorlar birbirlerine.. ayrıca süngerbob kareşort'taki squidward ile türk milli basketbol takımı antrenörü tanjevic'in de benzerliği dikkat çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: ibrahim tatlıseks ahaha kusura bakma konuya odaklanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben bıyık ve arabesk tip dışında pek benzetemedim. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 15:03 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: ayrıca süngerbob kareşort'taki squidward ile türk milli basketbol takımı antrenörü tanjevic'in de benzerliği dikkat çekic Helal ya ben de diyorum kime benziyor bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Birini astılar (!) diğerine de başı kesik güvercin attılar. Yakındır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bence abdullahgül-georgeclooney daha çok benzio. abav siyaset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 peki bizim okuldaki süavi hocanın brad pitt'e olan benzerliği dikkatinizi çekmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bunun muhabbeti uzun süredir vardı ya. Hatta İbraam amcanın "uzaktan akrabayız" dediği rivayeti falan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ibrahim tatlıseks deyince ben ekşisözlük suseri olan sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Uzaktan değilde ben akraba olduklarını duymuştum zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 senelerdir yapilan bir geyik bu hatat okan bayulgen canli yayinda riak savasi sonrasinda bunu konuk etmisti (zagada) -abi benim arkadas geldi yabanci tv izliyoruz sen ciktin cocuk SADDAM diye bagirdi cok benziyorsunuz filan dedi cok bozulmustu ibo ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bobiler.örg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar