unity100 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Master wsyiz ya, bazi icraatlara giristik. su asagidakiler hakkinda fikrinizi yazarsaniz sevinirim. sizce degeri nedir ayrica. unsliced ikisi de Laser carbin LLC[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hangi componentler advanced bu silahlarda ? normal valla bana gore sonucta malzeme olmayınca daha iyisini yapmak mumkun diil :( edit : bu arada cantanda crate ABPH diye bisey gordum o advanced blaster power handler mi? eger butun parcaların advancedsa carbine için kotu diyebilirim cunku advanced power handler olmadan 260ligi cikariliyo [Bu mesaj Popeye tarafından 21 October 2003 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 abi ortalamanin ustunde asagi yukari 700 ortalama kalitede mallarla yapilmis silah. butun parcalar advanced. eclipste daha iyisini cok gormedim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 evet benim hemen arkama ev atmis olan rakibe baktim, adam tam anlamiyla ayni mallari yapmis, laser carbinleri 10 k ya satiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 simdi tekrar baktimda speedi guzelmis laserin bende de buna benzer var deneme amaçlı yapmıştım speed kotu (4.3 falandi sanirim ) ama damage 257 olmustu (ABPH yoktu ama)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ohoho abph siz 250 damage nasi is ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 laser okadar iyi değil =( llc hakkında bir fikrim yok... bloodfinde 103-400+ laser görmüştüm abartı bi silahdı[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bazaari surekli arastiriyomusun ? hergun bak bazaara kesin eger bakmiyosan ben 1.5ay once cikmis olan copperi buldum gecenlerde :)) oq ve cd baya iyidi o sayede biraz adama benzer silahlar cikarabildim(zaten halen resource toplama asamasindayim illa en iyiyi yapicam diye patlatiyorum kendimi bakalim sonumuz nolcak) en buyuk sorun iron oluyo bu arada :( cd cok dusuk ironlarda zitip atiyo bi anda silahin exp dengesini aslinda tavsiye maksatiyla soyleyebilcegim biseyde yok yardimci olamiyorum o yuzden daha 1 hafta anca oldu mws olali :) bu arada laser carbinede kullandigim resourcelarin ozelliklerini yazarim sana pmden[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 abi en kalitelisinden link steel aluminum var, cond 700 oq 800 civari. eatsob kullandim kullanabildigim yerlerde. bunun otesinde advanced componentler icin zke zke ne cikarsa onu kullanican, garanti degil en kalitelisinin nasi olucagi. eclipsede durum boyle su an icin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ki advanced bph yapimi ciin gerekli carbonate ore daha ilk kez 1 hafta kadar once cikti eclipsede, emebildigimiz kadar emdik.bana da baskalari haber verdi yoksa uyanicagim yoktu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben bunun experimentini hama mi vermistim speede mi unuttum yalniz bak o fark onemli olabilir. llcde hama vermisim o dikkatimi cekti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ballisiniz abi siz irolunn reactive gas ve ostrine carbonate oreunuz baya yuksek OQde çıktı :) bizde irolunn 600 OQ falan çıktı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 eh olm ciksin. daha ilk kez bu zaman cikti. 2. kez cikan serverler var diyolar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Yaw Enako, İflas etmişin abi... 1195+1186=2k paran kalmış yaw... Ama LLCyi beğendim, hatta BH'ye mi dönsem diye düşünüyom... Dur şu holocron olayı olsun, abuk sabuk bişi çıkarsa bh ye döncem zaten, master ch devam ama novice bh olabilir yanına...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 senin carb max dmg 251 - bende 274 var hamlar normal speed normal 12k ya almıstım herhangi bi krayt zımbırtısı yok normal bı carb derım gercı pıyasada genelde 230 luk carb ler var onu da atlamamak lazım llc max dmg 726 - bendekı 737 speed 4.6 - bendeki 4.1 di slice dan once hamlar normal acıkcası her ıkı sılahda krayt mrayt kullanmadan olabılecek ıyı sılahlardan, iyi bence llc yıde 15 k ya falan almıstım yanlıs hatırlamıyosam. cok daha yuksek bısıler yaparsan haberımolsun bı trade olayına gırabılırız. hayırlı olsun, ıyıler.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 krayta daha vakit var hele. simdi bi 45 adet advanced componentli scout blaster surdum piyasaya, 25 ini merchant partnerime veriyorum 20 sini kendim saticam. bakalim nasi olucak. expert iken yaptigim 2.0 lari bile satmistim bunun damage 2 kati ondan advanced oldugundan.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ornek llc bu baska birinin yaptigi bi llc. damage oldukca iyi, bu sliced hali bunun yalniz. hama dikkat cekerim nerdeyse % 50 fazla benimkinden. benimki unsliceddi bu arada.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 simdi bu herif bu yukaridaki llcyi eger ham yerine damage experiment etmediyse nasi yapmis pop ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ehe advanced componentlerle yaptigim 1.9 77-151 scout blasterler 7 k dan catir catir gidiyor. 4 tane direkt satilmis bu gun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: unity100, 22 October 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ehe advanced componentlerle yaptigim 1.9 77-151 scout blasterler 7 k dan catir catir gidiyor. 4 tane direkt satilmis bu gun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Bende bir scout blaster var.3k ya aldım slice yok. Speed 1.6 Damage 50+ - 140 + birşey. Çok güzel çok memnundum. Taa ki unarmed kasmam gerekene kadar =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 o normal componentlerle bir master ws tarafindan yapilmis scout. buyuk ihtimal eatsob kullanmis kaliteli copper. de iste damage biraz dusuk kalmis tabi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar