Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Evet sevgili paticik üyeleri, öss sebebiyle aldığım "bilgisayarı kaldırma kararı"nı bu akşam ya da yarın gerçekleştireceğim. bu yüzden 15 haziran'a kadar internetten uzak kalacağım.

her ne kadar bu forumda çok aktif olmasam da hergün girdim, okudum, güldüm, öğrendim vs... bu yüzden hepinize teşkür ediyorum.

belki teyzeme tahsis ettiğim laptoptan arada sırada bakarım ama şimdilik 15 haziran'a kadar hoşçakalın diyorum, 15 haziran'da tekrar görüşmek üzere.

goodbye, everybody, i've got to go,
gotta leave you all behind and face the truth

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 16:07 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şu bilgisayar kaldırma olayı çok saçma bence.bir insan 4 saatten fazla ders çalışınca sapıtır aklı birşey almaz.bir ilgi alanı olması lazım aklını dağıtabilmesi için.bilgisayarında zararı yok bence( bende össye çalışıyorum test falan çözüyorum gayette iyi gidiyor su sıralar ).Boş zamanlarımda bilgisayar kullanıp gitar çalıyorum.Bir sakıncasını göremiyorum ama herkez bilgisayarını kaldırıyor o.O
Sosyal ağlarda paylaş

bence de çok saçma bilg kaldırma olayı. ha iradene yeni düşüyosan bilemem ama.. ben mesela (gerçi benim bilgisayarım yoktu lise 3 teyken) odaya gecerdim 2 saat çalışırdım sonra sıcaktan uykum gelirdi kışın :D hiç kasmadım, plan da yapmadım.. hatta bazen misafirlerin yanında oturup soru çözerdim.. süper konstanrasyon antrenmanı olurdu :D
böyle şeylere gerek yok bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelik hepinize başarı dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. (çok resmi girdim tey tey)

efenim bilgisayarı kaldırma olayı şöyle; ben liseye geçtiğimden beri çok kötü bir öğrenciyim. gerçekten 2 senedir sorumluluklarımı hiç yerine getirmedim hiç ders çalışmadım. ama gene de öyle böyle fena olmayan bir ortalama getirdim. iyi bir lisede okuyorum, bu sene adam akıllı çalışırsam seviyem çok düşük değil yani. onun için kaldırmam gerekiyor. yeterince çalışmam için bu şart çünkü bu bilgisayar bende çok büyük bir tutku ki tek tercihim bilg müh olcak zaten. mola vermek için oturuyorum stumble! a tıklıyorum geliyor bir tane java sitesi, python sitesi sonra kaptırıp gidiyorum. bu yüzden pc yi kaldırmam şart.

arkadaşlarla dota'ya felen gidicem tabi ama fırsat buldukça, hep ikinci planda olcak yani. ayrıca uo da bana uzak olsun istemiyorum =P ayrıca ders aralarında uğraş olarak gitar çalmayı öğrenmeyi denemek gibi planım var. bakalım hayırlısı.

hadi bakalım bu son mesaj oldu kaldırıyorum şincik. kalın sağlıcakla.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 14:19 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

deacon bu sene öss de ikinci senem. bak bi kere söyliyim hem öss kasıp hem gitar kasmak yalan :D denedim olmadı.çok içme, çok gezme, dersaneyi asma, dersaneye sarhoş gitme halledersin. tüm bunları yapınca 330 puan alınıyo. mesela ben gerçeği gördüm, yaşadım bu sene deli kasıcam. ama bilgisyarı da kaldırmam :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...