Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Son derece overload haldeyim elime ne geçerse savuruyorum az önce bi sopa aldım duvarlara tüm gücümle patlatıyorum yastık yumruklamak kesmio artık vurunca çat diycek bişiler lazım Çok fazla enerji oluştu az önce sürekli müzik açıyorum sonuna kadar bağıra bağıra duvarlara dalıyorum az önce two handed kılıcımı buldum şimdide dolabımı parçalıyıcam yardım lütfen! . . . HÜLEEEEEEYANNN HİAYAAAAAAAA* ÇAT ÇOT ÇOTAAA ÇAT ÇAT ÇOTAAAAAAAA* HÜLEEEEEEEYTNBNNN DAATIRIM ÜLEEEEEM JUST DON't KNOW WHAT TO DO WİTH MY SEEEEEEEELLFF *çot çot çotaaa*[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot* -Anassmmm ahhww anam anam gözüm -Pardon aabi..
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 burn iç :)[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 :) Banyo yap. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Buldum fire saber yapcam:)[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot* -Anassmmm ahhww anam anam gözüm -Pardon aabi..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 bakınız fire saber Ama çok kötü çektim pardon bidaha çekerim sora:) Elimdeki meret işte[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot* -Anassmmm ahhww anam anam gözüm -Pardon aabi..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ne oldu dumur oldunuz:)[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot* -Anassmmm ahhww anam anam gözüm -Pardon aabi..
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Enerji doldunmu en iyisi dans etmektir . aç müzüği durmadan dans et hem etrafına zarar vermezsin hemde yakıcı bünye ünvanı vurgulanmış olur ( gerçi o elindeki yanar döner şeyde bunu vurguluyo ama ateşle oynama mazallah yakarsın etrafı :P)
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 dönmüo o :) ama yanıyo eheh (döndürünce sönüo=)[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot* -Anassmmm ahhww anam anam gözüm -Pardon aabi..
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 haha bence biraz oksijen al çık dışarı fln :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
smerten Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 enerjı fazlası... uzun essekle harcanır.. :P o ne abı? spreyın agızına cakmak fln mı tuttun? fıre saber degıl cunku thrower olur ozman? (ulan tel.ın melodıyı degıstırdım bı caldı odum bokuma karıstı abi.. ne alaka?)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yakıcı bünye olmanın sorumlulukları var
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 seni bi garbage a yollasınlar orada tepin takıl kendine gelirsin[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Natural Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 acaba cheamnin açtığı kaç topic garbage a gitmemiştir?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b]
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 sen azmissin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Deodorant felam diil be elimdeki yanan bi kılıç yarın olsun gine çekerim:)[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot* -Anassmmm ahhww anam anam gözüm -Pardon aabi..
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 cik sokaga kosmaya basla ana caddelerde[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 enerjı fazlası ıcın fıght club ... herzaman ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Öne çıkan mesajlar