hamzaabi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Elimde Kurulu sıfır server isteyen varsa özelden msj atabilir...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ben 2. el arıyorum o da var mı ? gmlerle birlikte alcam ama..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ben ii lik olsun millet ugraşmasın die yazıyorum bu da gelmiş bana tirip atıyo hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 hatasız server olmaz :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 +1 tp arcane :D[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Kesinlikle hatasız server olmaz hele sphere ise o hata yaratır kendine :) [Bu mesaj Drachai tarafından 21 October 2003 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 buzluktamiydi? bozulmadiysa ben alirim..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hatalar vardı ama düzelttim sphere ayrıyetten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hatasız server olacağına inanmıyorum sphere elumator.hatasız açılır ama illa hata verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Drachai, 21 October 2003 17:25 tarihinde demiş ki: hatasız server olacağına inanmıyorum sphere elumator.hatasız açılır ama illa hata verir. Bence Her Türlü Bug Silinebilir.Böylece Hem Emulator Hatasız Açılır Hemde Server Bugsiz Çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 o hatalar oyuncudan kaynaklanıyordur buda server hatası sayılmaz bana göre[hline]A:OOooOOoOOoOOoOOOooo B:An Corp A:OoOOoOoOOOoOOOOOooO B:An Corp A:OOooOOoOOoOOOooOoOO B:An Corp A:aaa crim olmuş A:Buy Bank Guards B:OooOOooOOooOooOooOO A:A is looting B's B ---------------- Lütfen bunu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: yok, 21 October 2003 20:37 tarihinde demiş ki: oyunculardan kaynaklanan hatalardan bahsetmiyorum. hardcode buglardan bahsediyorum..[hline]Orospu okadar hata kadi kizindada olur :P[hline]A:OOooOOoOOoOOoOOOooo B:An Corp A:OoOOoOoOOOoOOOOOooO B:An Corp A:OOooOOoOOoOOOooOoOO B:An Corp A:aaa crim olmuş A:Buy Bank Guards B:OooOOooOOooOooOooOO A:A is looting B's B ---------------- Lütfen bunu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: yok, 21 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ayrica serverda bir hata nasil oyunculardan kaynaklanabilir ki? :-D Hic hatasiz bir serverda playerlar hata mi yaratacaklar? :-D hahaha..[hline]Orospu [LARGE]injection[/LARGE] bence bir oyuncu hatasıdır ve yapılmamalıdır[hline]A:OOooOOoOOoOOoOOOooo B:An Corp A:OoOOoOoOOOoOOOOOooO B:An Corp A:OOooOOoOOoOOOooOoOO B:An Corp A:aaa crim olmuş A:Buy Bank Guards B:OooOOooOOooOooOooOO A:A is looting B's B ---------------- Lütfen bunu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 çözümü var bütün bu problemlerin adıda RunUO :][hline]A:OOooOOoOOoOOoOOOooo B:An Corp A:OoOOoOoOOOoOOOOOooO B:An Corp A:OOooOOoOOoOOOooOoOO B:An Corp A:aaa crim olmuş A:Buy Bank Guards B:OooOOooOOooOooOooOO A:A is looting B's B ---------------- Lütfen bunu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 o zaman onunda çözümü var yaz bir connector injection açılmaya çalışıldığında injection programını geri kapatsın[hline]A:OOooOOoOOoOOoOOOooo B:An Corp A:OoOOoOoOOOoOOOOOooO B:An Corp A:OOooOOoOOoOOOooOoOO B:An Corp A:aaa crim olmuş A:Buy Bank Guards B:OooOOooOOooOooOooOO A:A is looting B's B ---------------- Lütfen bunu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 sphere emulator'u hic bir zaman %100.0 stable olamaz, buna kalibimi basarim.[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx http://www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: zgrw, 21 October 2003 20:51 tarihinde demiş ki: o zaman onunda çözümü var yaz bir connector injection açılmaya çalışıldığında injection programını geri kapatsın[hline] çok zeki bu adam ya.. quaxis yapmıstı bi ara connectorı acmadan clientı acıolar nabeer dünyadan haberin yok :p connectorla giren kim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 keyleri güzel saklarsan injection durdurabilirsin bulurlarsa bir daha saklarsın olur biter. runuo en iyi yanı hızıdır.Kullanıcı başına düşen kb sayısı spherein kinin yanında tartışılmaz derecede düşüktür. Ama her gül ün dikeni olduğu gibi sağlam kapasiteli bir makina ister.Bir de windows un belli bir zaman sonra şiştiğini de düşünürsek. Ama yeni clientlerde speed i de durdurabilirsin.4.0.0p tavsiyemdir.Speed açın deneyin olmuyor :) Asıl konuya gelirsek sphere hatasız olmaz.Belki v1 de olur öyle diyorlar ama sanmıyorum.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 walla elan realms ta ne injection ne speed ne makro wardı..herkes mutluydu...[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 elan realms ta millet skill kasmaktan migren olmuştu, yalan o mutluluklar falan :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar