horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben Leonid Leonidovich Vasiliev in "the mysterious phenomena of the human psyche" adlı kitabını okuyarak başlamıştım parapsikolojik olaylarla ilgilenmeye. pozitivist ateist bir rus profesörünün devlet desteği ile yaptığı bilimsel çalışmalar vardı içinde. oradan ilgimi çekmişti. askeri deneyler, parapsikoloji eğitimli denizaltı ekibi çalışmaları filan baya bi naneler kurcalamışlar. sonradan astral projection, aura falan her boku okudum. tozlarını silkelersem epey bişi hatırlarım sanırım. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ruslar yapar inanırım hatta ruslar için yaptığım şu çalışmayı koymak istiyorum: [spo] [/spo] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 02:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Phenomenon mu izledin son zamanlarda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Rus Nina Kulagina vardır ki zaten kendini aşmış bir ablamızdır video görüntülerini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Oldukça başarılı bir psişik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Para "dışı,berisi" demek.Paranormal olaylarda normal dışı, olaganüstü olaylar demek oluyor.Bu anlamda parapsikoloji ?? Okunacak kitap, yaşanmış olaylar, deneyler vs varsa ögreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 astral seyahatle ilgili bi belgesel seyrettiydim abinin teki sıkıldıkça yıldızlar arasında gezerim başka gezegenlerde başka hayatlar var onlarda bizim gibi fln diyordu. star wars'ın aynısını anlattyıdı bizlere gülmekten katıldıydım izlerkene :D bide böyle ciddi ciddi sanki harbiden gitmiş gibi konuşuyordu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben baya bi ilgileniyorum başıma ne geldiyse de ondan geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 babamın parapsikolojisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bizim orada Parapskikoloji (her ne boksa) ve ruhsal araştırmalar derneği vardı bir gece hayalet yakalamaya müzeye girmeye çalışırken yakalandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 para benim piskolojimi bozdu derim bu igrenc espiriden sonra yere tükürürüm ve kafamı sola cevirir giderim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Rabbit sen o sitede yazanlardan herhangi birini yapabildin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sadece para kısmı ile ilgileniyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 parayla iglileniyorum psikolojiyi salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Parapsikolojiyle ilgilenirim her zaman paralarımın dertlerini dinler, ortak olurum. Kuruş lira ayırt etmem yani hepsi benim için bir can yoldaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @ spider Bunlar imkansız değil; evet telekinezi yaptım sende yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 30bin kadınla nası beraber oldum. yaz bakim sende yapabilrisin "bu geldi aklıma direk şahandan :), hatırlayn vardır kesin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Bunlar imkansız değil; evet telekinezi yaptım sende yapabilirsin. ashuzusdhusahdudgsdshjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bu konu hakkında en ufak bir fikre sahipsen şayet yorumun kadar angut olayım. Suusstt şişt yorumm pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 black teletapi yapar misin benlen!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nedemek, telekinezinin ustasıyım teletabilerin hastasıyım said: Bu konu hakkında en ufak bir fikre sahipsen şayet yorumun kadar angut olayım. Suusstt şişt yorumm pls... yaptığını kanıtlayamayacaksan gtfo&stfu [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 katınlıyorum zaten ayrıca bu tip konuşmaya gerek yok bana özel ben peygamberim eyytt hüüüyt demiyorum zaten bunu herkez gayet normal yapabilir accık bilgi sahibi olsan zaten bilirdin bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kaşıkta yamultuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hayır onlar çok ileri evreler.. Umarım bende ulaşırım. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 01:14 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ha kaç levelsın sen şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 free your mind demiş morpheus üstad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar