Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parapsikoloji ile ilgilenen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben Leonid Leonidovich Vasiliev in "the mysterious phenomena of the human psyche" adlı kitabını okuyarak başlamıştım parapsikolojik olaylarla ilgilenmeye. pozitivist ateist bir rus profesörünün devlet desteği ile yaptığı bilimsel çalışmalar vardı içinde. oradan ilgimi çekmişti. askeri deneyler, parapsikoloji eğitimli denizaltı ekibi çalışmaları filan baya bi naneler kurcalamışlar. sonradan astral projection, aura falan her boku okudum. tozlarını silkelersem epey bişi hatırlarım sanırım.

öyle.
Mesaj tarihi:

ruslar yapar inanırım hatta ruslar için yaptığım şu çalışmayı koymak istiyorum:

[spo] [/spo]

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 02:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Rus Nina Kulagina vardır ki zaten kendini aşmış bir ablamızdır video görüntülerini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Oldukça başarılı bir psişik..
Mesaj tarihi:
Para "dışı,berisi" demek.Paranormal olaylarda normal dışı, olaganüstü olaylar demek oluyor.Bu anlamda parapsikoloji ?? Okunacak kitap, yaşanmış olaylar, deneyler vs varsa ögreneyim.
Mesaj tarihi:
astral seyahatle ilgili bi belgesel seyrettiydim
abinin teki sıkıldıkça yıldızlar arasında gezerim başka gezegenlerde başka hayatlar var onlarda bizim gibi fln diyordu.
star wars'ın aynısını anlattyıdı bizlere
gülmekten katıldıydım izlerkene :D bide böyle ciddi ciddi sanki harbiden gitmiş gibi konuşuyordu ...
Mesaj tarihi:
Parapsikolojiyle ilgilenirim her zaman paralarımın dertlerini dinler, ortak olurum. Kuruş lira ayırt etmem yani hepsi benim için bir can yoldaşı.
Mesaj tarihi:
nedemek,
telekinezinin ustasıyım teletabilerin hastasıyım

said:
Bu konu hakkında en ufak bir fikre sahipsen şayet yorumun kadar angut olayım.

Suusstt şişt yorumm pls...

yaptığını kanıtlayamayacaksan gtfo&stfu

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
katınlıyorum zaten ayrıca bu tip konuşmaya gerek yok bana özel ben peygamberim eyytt hüüüyt demiyorum zaten bunu herkez gayet normal yapabilir accık bilgi sahibi olsan zaten bilirdin bunu..
Mesaj tarihi:
Hayır onlar çok ileri evreler.. Umarım bende ulaşırım.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 01:14 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...