Empo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Modalı war mıdır modalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 KAL lı war olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sağdaki büyük bankta yaşıyorum ben..yazlık olarak kayalıkları kullanıyorum..sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cafe kemal varya hah işte o kemal dedem benim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Moda ilk ögretimde okudum..okuldan kacardik arkadaslarla netcafelerde sürterdik..rahmetle andigim baris manconun evine kosar camina tas atardik arkadaslarla oda gülüp gecerdi..bunu genelde sali gunu yapardik...bi keresinde yakalayip hepimize cay ismarlamisti o günden sonra yapmadik..cunku okuldan kacmadigimiz zaman ona gidersek cay ismarliyodu pogaca falan bizde yapmadik sonra mutlu oldu iki tarafta biz cay iciyoduk o tas yemiyodu :D neyse sonuc olarak var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar