ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 northrend wotlk ile geliceğine göre bundan sonra seneye bu vakitlerde artık önce southseas ve mealstorm expansionu mu gelir yoksa emerald dreammi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 wotlk nın çıkmasına daha çok var diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 northrend son. finito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 zaten 1-1.5 sene sonra çıkacak expansion daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 1.5 sene almaz. muhtemelen warhammer cıakrken cıkarıcaklar 7-8 ay içinde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 1-1,5 sene sonra çıkarırlarsa wow biterde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Sallamayın arkadaşlar 1-1.5 sene diye, hiçbir yerde resmi açıklama yapılmadı henüz. 2 büyük yama gelecek, üçer ay arayla desek 6 ay eder. En geç seneye mart nisan ayı gibi çıkar (benim tahminim ocak gibi aslında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 2 ayı var ilk büyük pathc'ın o 3 ay sürücek, ikinciside 3 ay sürse zaten 8 ay ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 2 ay çok uzun yeni yama için. 2-3 hafta içinde gelecektir diyorum ben: said: As we are approaching the final stages of 2.2 testing there shouldn't be as many patches coming in. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=1371457337&pageNo=4&sid=1#69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ne zamanki warhammer çıkar onunla aynı zamanda exp. gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben sanmiorum yazın expansion çıkarcaklarını çıkış tarihi yaza gelirse onu son bahara sarkıtırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 warhammer ile expansion çıkarmaları iyi bir hamle gibi gözüküyor ama faciada olabilir blizz için = warhammer boş beleş birşey değil, expansion'a kötü koyabilir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 blizza kolay kolay bişey koyacağını hiç sanmiorum hele northrend getirecek bir ek paketin çıkması ile iyice patlıyaıcaktır oyuncu sayısı.. şu an blizz in tek endişelenmesi gereken kaybedeceği binlerce Türk oyuncusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 2 patch sora, lvl 60 ta epic hwl setını honorla satma olayı gibi, gladiator season 1 seti + silahlarıda parca basına 16k yaklasık honor karsılıgı vendorda satacaklarmış, wow-europe sitesinden expansion f.a.q da schwick mı ne bı developer yazmış.. hep yenı exp cıkarken bunu yapıyorlar, demekkı wotlk warhammer cıkmadan once falan, ınsanları tekrardan wow a kıtleyıp, oyuncu kaybını mınımumda tutmaya calısan cakal blızz taktıgı goreces.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Kanımca Warhammer tutmayacak, WoW Coca Cola gibi isim yaptı çünkü, mmorpg ne demek bilmeyen insanlar WoW oynuyor. Bir de WoW'un bu kadar tutulmasını sağlayan kolayca addon yazılabilmesi özelliği var, Warhammer'da olur mu bilmem ama oyuncuları WoW'a çeken en büyük etkenlerden bence. Ama Warhammer tutsun isterim açıkçası, öyle bir tutsun ki bütün çinli farmerlar WoW'u bırakıp Warhammer'a koşsun, ben de thorium bulmak için bütün Azeroth'u tırım tırım aramak zorunda kalmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 De warhammer da farm yapacak bişe yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 abi warhammerin gameplayini izlediniz mi hiç youtube da. şaka mı yapıyorsunuz ya. wow yönetir. age of conan dan umutluyum ama o gelsin bi bakalaım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 "wow yönetir" ne ya?...wow rules u türkçe ye mi kazandırdınız? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 forumlarda pek takılmıyorsun galiba fenris. rules yerine son zamanlarda geyiğine yönetir diyoruz. görünce fazla şaşırma başka yerlerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 olm yapmayın len...ağız alışkanlığı olur hakkaten oturur filan :P bi tane daha vardı böyle bi çeviri.dilimin ucunda hatırlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 emer/emiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Age of conandan ümitli olupta WO ya nasıl ezik denir anlamıyorum ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Lol ulen bırakın bu ısleri knigth online varya en baba oyun beles takılın sıze oyun hıc unutman bır kere cafeden wow oynuyorum yanımda knigth onlıne bı adam var ızlyo benı durdu durdu dedıkı abı dedın bu oyun guzele benzıyo ıstersen acc degıselım sen bunun uzerune bana 50m para ver ben sana bu acc verdım dedım o zamanlar nax baslamısz oldu dedım baska bır emrın varmı ama dedım bu oyun paralı aylık para verecen fılan oha dedı utanmadan oyuna paramı verılır ya dedı bak dedı bu oyun beles ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu arada exp yalan adamlar ılıdanı 1 gunde kesıyo,butun isntancelerın pre-gueslerını kaldırıyo,ne anladım ben bu ısden eskı tbc oncekı wow yemın ederım daha zordu sımdı nerde 25 kısı yap dırek ısntance cok sacmalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 EMERALD DREAM VAR DAHA!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar