Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

expansion


ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

2 patch sora, lvl 60 ta epic hwl setını honorla satma olayı gibi, gladiator season 1 seti + silahlarıda parca basına 16k yaklasık honor karsılıgı vendorda satacaklarmış, wow-europe sitesinden expansion f.a.q da schwick mı ne bı developer yazmış.. hep yenı exp cıkarken bunu yapıyorlar, demekkı wotlk warhammer cıkmadan once falan, ınsanları tekrardan wow a kıtleyıp, oyuncu kaybını mınımumda tutmaya calısan cakal blızz taktıgı goreces..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kanımca Warhammer tutmayacak, WoW Coca Cola gibi isim yaptı çünkü, mmorpg ne demek bilmeyen insanlar WoW oynuyor. Bir de WoW'un bu kadar tutulmasını sağlayan kolayca addon yazılabilmesi özelliği var, Warhammer'da olur mu bilmem ama oyuncuları WoW'a çeken en büyük etkenlerden bence.

Ama Warhammer tutsun isterim açıkçası, öyle bir tutsun ki bütün çinli farmerlar WoW'u bırakıp Warhammer'a koşsun, ben de thorium bulmak için bütün Azeroth'u tırım tırım aramak zorunda kalmayayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lol ulen bırakın bu ısleri knigth online varya en baba oyun beles takılın sıze oyun hıc unutman bır kere cafeden wow oynuyorum yanımda knigth onlıne bı adam var ızlyo benı durdu durdu dedıkı abı dedın bu oyun guzele benzıyo ıstersen acc degıselım sen bunun uzerune bana 50m para ver ben sana bu acc verdım dedım o zamanlar nax baslamısz oldu dedım baska bır emrın varmı ama dedım bu oyun paralı aylık para verecen fılan oha dedı utanmadan oyuna paramı verılır ya dedı bak dedı bu oyun beles ne guzel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...