uhrmiller Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya gençlik krom kaplama tutto lazım bana araba için olmadığı için de fiyat konusunda bir türlü karar veremedim değer mi değmez mi diye şöyle bi 1e 2 ebatındaki bi levhayı mesela krom kaplamak için önerebileceğiniz bişey varmı krom denilen şey gümüş kaplar gibi elektrondan faydalanarak kendi atölyemizde yapılabilirmi şu konuda cahil olan şu güzel insana bi yardım ediverin :( seviyorum sizi :P
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kaplama dışında birde benim ahşap zıpkınların tetik mekanizmalarını falan parlatmak istiyorum nasıl ederiz bunuda yazarsanız :D
uhrmiller Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 :( kimse bilmio sanırım fikir verebilecek kimse yoksa paticikden google a terfi etme zamanım gelmiş sanırım :(
duende Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yapabileceğini sanmıyorum. babamın kısa süre önce devrettiği işyeri borulara krom kaplamak üzerineydi. elektroliz kolay bir iş değil cidden, evde yapabileceğini sanmıyorum. ama topici birkaç hafta önce görseydim işyerine götürür kaplatırdım senin için.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 evde de yaparsın da ufak boyutta. bir çiviyi kaplamak falan gibi.
Öne çıkan mesajlar