Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 said: Volfied, 08 Ekim 2002 06:07 tarihinde demiş ki: The end has come the sea of nasty fear... Jealousy! I can clearly see the end now I can clearly see the end now I can clearly see the end now.. BU şarkının sözlerinde rakip tanımam, ezbere bilirim :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless![/b][/b] ehe kısaca "sie", uzatırsak "has-sektör şirketler grubu" :) and then'in sözlerinin hepsini biliorum deme bana. hehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 09 Ekim 2002 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Oralarda mevsim yaz mı Bu nağmeler saz mı caz mı Benim gönlüm kar mı buz mu Bilemiyorum ki, nerden bileyim ay Kimlere sorayım pışt Nerelere gideyim... Bu şarkıyı duyduğum o bahtsız güne lanet olsun.... Senelerdir aklımdan çıkmıyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2002 hah, bu thread sigara yaktıran ya da anlam ifade eden şarkılar threadi diil di mi? o zaman coşabiliriz ;) bikaç tane yaziim hemen: - canım çeker severim, canım çeker öperim, herkese rest çekerim, aşkta kural tanımam (Gülben Ergen hanımefendi - söylemek eğlenceli, işte söylerim genelde) - lonely are my tears of pain and i'm punished by their cause (paradise lost - buna çok takmıştım üniversitedeyken, sağa sola yazardım bööle karalarken) - aaayyy nooov, patitis suvaaaan, bat yu dont nooov, patitis suvaaaann (kim söylüyodu bunu yahu? :P) - Get through this night, there are no second chances. This time I might. To ask the sea for answers. These bonds are shackle free... (placebo - bu aralar habire bunu söylüyorum mırıl mırıl) - benim kara çocuum kızları beğeniyor, meyhaaanelerdeeeğ şişeleri kırıyooğr (ciguli - çok tatlı parça, keyfim yerindeyse söylerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Hımmm ne güzel bende 1.Çok zor aşk bu yokki karşılığı sende , çok zor aşk bu yokki benzeri ( Yildiz Tilbe ) 2.Olsun mu? Olmasın? Dert sana uğramasınnnnnn gitsinde gelmesin bir daha ayrılık hiç mevlam sakınsın seni her türlü gözden aayyyyy ayyyyyyy bitdersin bitmezki aşk laftan annamazkı ( Yildiz Tilbe ) 3. Yanarım , Ağlarım Kaderime BİR SEVGİLİ Bulamadım diye kimselere soramam nediye KISMETSİZİM Ahhh Ayyyy Ahhh Ayyy ( Petek ) 4.Arka Sokaklardaaaaaaaaaaaaaaa Neler Oluyor ( Gülben ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 aaa bideee Sennnnn Yolunaaaaaaaa Bennnnnnnn Yolumaa Çokkk mutluyum artık sen tak kimi istersen koluna ( Handa Yener )[hline] Web Sitem..! Oyunda Rose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Wake me up. Wake me up inside. I can't wake up. Wake me up inside. Save me. Call my name and save me from the dark.[hline]call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Everybody was kung-fu fighting, Those kicks were fast as lightning Foo Fighters (orjinali başkasının, bilmiyorum), ama dilime çokt akılır bu şarkı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 MTV de duydum aklıma geldi İ should be so lucky,lucky,lucky İ should be so lucky..... Arada birde sadece şu quotelar -Benim olmazsann taciz ederim -Henüz üç yaşında birr kardeşimmm vağğğrrr seni ondaağğnn bilee kıskanıyoğuummm kuskanıyoğuummm kıskanıyorum [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 Mart 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 gone with the sin'in nakarat kismi takildi agzima son gunlerde soyleyim duruyom.[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 anlat ki çözülsün dilim ben rüzgarım demeliyimö bana esmeyi anlat nbanas evmeyi anlat esiip geçmeyi anlat bu şarkının ismi neydi ya bulutsuzluk özleminindi sanırım[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 lem volfied benim ilerde yapmayı planladığım (euhe belki olurdu,nie olmasın) avatarı almışın ama güzel olmuş yane hehe[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 eski avatarımdan daha ruhsuz diyolar bilmeyenlere sööliyim Bonepart ın müziği Iced Earth - Melancholy (Holy Martyr den, yazmayı unutmuş :)) bi de benim şey var, Get ready to rumbleeeeee Mike Portnoy drum solosunun başı :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sacros Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Wings of sadness/Hold my prayers/All this madness... will/End my fears/Contempt in life/Conceptualize/Wrong or right/the ending of life/God save me now! bi de It's just one of those days where ya don't wanna wake up Everything is ***ked, everybody **cks You don't really know why But you wanna justify rippin' someone's head off No human contact and if you interact, your life is on contract Your best bet is to stay away mother ***ker It's just one those days! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 2 tane vardır Sözlerimi geri alamam. Yaptığımı baştan yapamam Çaldığımı baştan çalamam Bir daha geri dönemem(devamını biliyorsunuzdur.Bulutszluk özleminin.Uzun geldi şimdi:D) Birde şu var Yanlızmı kaldın? Bir tek senmi varsın? Yanlızmı kaldııın? Belki alışman lazım. Belki alışman lazım lazım lazım lazım..[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 and when we used all of our chances and the chance to make everything right keep on making the same old mistakes makes untapping our lifes so easy... (iron maiden - blood brothers) ------ is it right to believe in a need to be free its the time when you die and without asking why can't you see what they do, they are grinding us down they are taking our land that belongs to clan (iron maiden - the clansman) ------- the faith of all mankind i see is in the hands of fools (king crimson - epitaph) ------- you have nothing more to find you have nothing more to lose (opeth - karma) ------- be quick or be dead (iron maiden - be quick or be dead) ------- all the people think im insane because im frowning all the time (iron maiden - paranoid) ------- oh last night and the night before tommyknockers tommyknockers knock at your back door. (blind guardian - tommyknockers) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blur Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 "..cross my heart and hope to die may my end come tonight across the dark, into the light may death again us unite.." sentenced.[hline]penalty kicks are missed only by braves who attempt them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Othranx Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 This feeling,inside me, I've finally found my love I've finally broke free.. No longer,Torn in two, I'd take my own life before losing you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 cast giv mi dı laaaayyt ye ye ye cast giv mi dı layt ay layk to cohh haberavuh bukelamun [evet bilmiyorum sözleri rezilim ama kesin indirin öte bir şarkı :))] just give me the light - sean paul[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 korn - no one's there şu kısım aklımdan çıkmıyor hastasıyım: To all these meaningless feelings I can't deal with in my life To all these greedy people Trying to feed on what is mine You’ve got to feel your hunger And stop fucking with my mind I know it's time to leave these places far behind [hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 arcane e ithafen... allah senibildiği gibi yapsın emi taktın şarkıyı dilimer ehuhe Pearl Jam-Do the evolution Woo.. I'm ahead, I'm a man I'm the first mammal to wear pants, yeah I'm at peace with my lust I can kill 'cause in God I trust, yeah It's evolution, baby I'm at piece, I’m the man Buying stocks on the day of the crash On the loose, I'm a truck All the rolling hills, I’ll flatten’ em out, yeah It's herd behavior, uh huh It's evolution, baby Admire me, admire my home Admire my song, here's my coat Yeah, yeah, yeah, yeah This land is mine, this land is free I'll do what I want but irresponsibly It's evolution, baby I'm a thief, I'm a liar There's my church, I sing in the choir: (hallelujah… hallelujah…) Admire me, admire my home Admire my song, admire my clothes 'Cause we know, appetite for a nightly feast Those ignorant Indians got nothin' on me Nothin', why? Because, it's evolution, baby! I am ahead, I am advanced I am the first mammal to make plans, yeah I crawled the earth, but now I'm higher Twenty-ten, watch it go to fire It's evolution, baby (2X) Do the evolution Come on, come on, come on[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 lol Azmo dayıya +1 benimde aklıma gelio o şarkı arada bi :)[hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 So feed the spark, Welcome to the land of dark, Death in all the centuries is what I left behind. Take my hand, Forgotten in the promised land, Death in all the centuries is what I left behind. Nedense devamlı söylerim.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Linkin park - in the end Hatta tüm şarkıları sora Papa roach MEtallica.. ooooo Acaip var ya :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… canjovi Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 BORN TO BE WILDEEAAAAAEEEEEE .... =][hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Demise Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 When the calm is setting in we'll watch it swiftly disappear Too many years of silence soon he's bound to reappear Bodom - Silent night,bodom night..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Dilinize takilan sarki sözleri × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 lem volfied benim ilerde yapmayı planladığım (euhe belki olurdu,nie olmasın) avatarı almışın ama güzel olmuş yane hehe[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 eski avatarımdan daha ruhsuz diyolar bilmeyenlere sööliyim Bonepart ın müziği Iced Earth - Melancholy (Holy Martyr den, yazmayı unutmuş :)) bi de benim şey var, Get ready to rumbleeeeee Mike Portnoy drum solosunun başı :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Wings of sadness/Hold my prayers/All this madness... will/End my fears/Contempt in life/Conceptualize/Wrong or right/the ending of life/God save me now! bi de It's just one of those days where ya don't wanna wake up Everything is ***ked, everybody **cks You don't really know why But you wanna justify rippin' someone's head off No human contact and if you interact, your life is on contract Your best bet is to stay away mother ***ker It's just one those days! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 2 tane vardır Sözlerimi geri alamam. Yaptığımı baştan yapamam Çaldığımı baştan çalamam Bir daha geri dönemem(devamını biliyorsunuzdur.Bulutszluk özleminin.Uzun geldi şimdi:D) Birde şu var Yanlızmı kaldın? Bir tek senmi varsın? Yanlızmı kaldııın? Belki alışman lazım. Belki alışman lazım lazım lazım lazım..[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 and when we used all of our chances and the chance to make everything right keep on making the same old mistakes makes untapping our lifes so easy... (iron maiden - blood brothers) ------ is it right to believe in a need to be free its the time when you die and without asking why can't you see what they do, they are grinding us down they are taking our land that belongs to clan (iron maiden - the clansman) ------- the faith of all mankind i see is in the hands of fools (king crimson - epitaph) ------- you have nothing more to find you have nothing more to lose (opeth - karma) ------- be quick or be dead (iron maiden - be quick or be dead) ------- all the people think im insane because im frowning all the time (iron maiden - paranoid) ------- oh last night and the night before tommyknockers tommyknockers knock at your back door. (blind guardian - tommyknockers) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 "..cross my heart and hope to die may my end come tonight across the dark, into the light may death again us unite.." sentenced.[hline]penalty kicks are missed only by braves who attempt them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 This feeling,inside me, I've finally found my love I've finally broke free.. No longer,Torn in two, I'd take my own life before losing you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 cast giv mi dı laaaayyt ye ye ye cast giv mi dı layt ay layk to cohh haberavuh bukelamun [evet bilmiyorum sözleri rezilim ama kesin indirin öte bir şarkı :))] just give me the light - sean paul[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 korn - no one's there şu kısım aklımdan çıkmıyor hastasıyım: To all these meaningless feelings I can't deal with in my life To all these greedy people Trying to feed on what is mine You’ve got to feel your hunger And stop fucking with my mind I know it's time to leave these places far behind [hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 arcane e ithafen... allah senibildiği gibi yapsın emi taktın şarkıyı dilimer ehuhe Pearl Jam-Do the evolution Woo.. I'm ahead, I'm a man I'm the first mammal to wear pants, yeah I'm at peace with my lust I can kill 'cause in God I trust, yeah It's evolution, baby I'm at piece, I’m the man Buying stocks on the day of the crash On the loose, I'm a truck All the rolling hills, I’ll flatten’ em out, yeah It's herd behavior, uh huh It's evolution, baby Admire me, admire my home Admire my song, here's my coat Yeah, yeah, yeah, yeah This land is mine, this land is free I'll do what I want but irresponsibly It's evolution, baby I'm a thief, I'm a liar There's my church, I sing in the choir: (hallelujah… hallelujah…) Admire me, admire my home Admire my song, admire my clothes 'Cause we know, appetite for a nightly feast Those ignorant Indians got nothin' on me Nothin', why? Because, it's evolution, baby! I am ahead, I am advanced I am the first mammal to make plans, yeah I crawled the earth, but now I'm higher Twenty-ten, watch it go to fire It's evolution, baby (2X) Do the evolution Come on, come on, come on[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 lol Azmo dayıya +1 benimde aklıma gelio o şarkı arada bi :)[hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 So feed the spark, Welcome to the land of dark, Death in all the centuries is what I left behind. Take my hand, Forgotten in the promised land, Death in all the centuries is what I left behind. Nedense devamlı söylerim.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Linkin park - in the end Hatta tüm şarkıları sora Papa roach MEtallica.. ooooo Acaip var ya :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 BORN TO BE WILDEEAAAAAEEEEEE .... =][hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 When the calm is setting in we'll watch it swiftly disappear Too many years of silence soon he's bound to reappear Bodom - Silent night,bodom night..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar