Syn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yeni Laptop aldım işte içinde Vista Home Premium yüklü.Fakat ben ne MS Word bulabildim ne Excel bulabildim ne de başka bişi.Şimdi gidip ayrıyetten Vistamı yüklettircem bilgisayara yoksa bunun upgrade olayları felan varmıdır?Ya da netten Vista uyumlu MS Office pogramları linki olsa tam sukela olur ya. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Aldığın yere gidip office yükletmelerini istiyebilirsin yada tanıdıkdan alabilirsin, yada biraz bekleyip office 2007 yi yüklersin. Vistalar bildiğim kadarıyla office yazılımları olmdan geliyor ama emin değilim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ayriyetten vista ne alaka onu anlamadım..office işletim sistemine dahil bişey değildir ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 xp yüklettirdiimde yüklü gelmişti ama herhalde ben yanılmışm ayrı alınıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sana kıyak çekmiştir amcalar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Windows içinde office zaten gelmez ki. İlk kuran elemanlar kuruveriyolar kurarlarsa. Çek netten yükle. google - office 2007 türkçe diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 vista ile 60 mı oyle bişi deneme surumu geliyor office in o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar