Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Palendi hemen misir carsisin icine girince tam solda merdivenle ust kata cikin... essiz bir yer... patlican bogregi.. ve hunkar begendi eski osmanli usulunde hazirlanip pisiriliyor.. ve bir cok yemek daha tavsiye ederim ... ama biraz cebinizde fazladan para olsun nolur olmaz...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sen kaç ödedin? ona göre ne kadar para ödemeleri gerektiğini anlasın di mi okuyanlar..
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben ve kiz arkadasim icin 110 ytl 1 kucuk sarap (Kirmizi) 2 sicak yemek 2 tatli 2 on yemek 2 zeytinyagli total 110 ytl... ole hesaplayin..
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abavv çok kazıkmış be. Bi yandan da maaşı alınca anneyi götürmelik tam. Kız arkadaşla osmanlı yemeği olmaz ama :p
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 mısır çarşısına gitmek işkence zaten nasıl gittiniz? 1 haftada 4 kere o tarafa insan gezdirmek için gittim de ağlıyodum trafikten.. arabayı kabataş'a parkedip tramvay'a binip gittik vs..
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 niye kabatasa park ediyorsun ki ben arabayi itonun yanindaki parka koyuyorum.. direkt 10 adim sonra misir carsisindayim
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya beşiktaş tarafından galata - atatürk köprüsüne kadar çok trafik oluyo..
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oralara arabayla gelinir mi abi deli misiniz ? 13 senedir falan giderim oraya, bi kez almadım araba ,vapur-dolmuş-tramvay yani hep. ben çok beğenmiyorum şahsen orayı da aşırı kazık bana göre bir mısır çarşısı esnafı olarak konuşursam.
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 turistik mekan olmasindan oturu ole... evet.. :)
Öne çıkan mesajlar