Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konumuz kilitlenmis ndn bilmiyoruz ama walla napalim kader diyoruz bizde trivia yapariz o zaman diyerekten olaya giristik... ayni serverda #gecevardiyasi => Muhabbet icerikli ve #paticik => Trivia(Oyun Gibi Gibi) icerikli kanallarimizda takilmaktayiz.. ONEMLİ NOT: jandor'umuz mevcuttur bilgilerinize arz ederiz.. suan kitlesel yogunlugumuz Triviada kafayi yemis durumda soru cevaplamaktadir.. saatler biraz daha ilerlesin muhabbete basliyicaz gelenleri bekleriz :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: bu tip konular paticikte yasaktir. nedeni bu değil mi?
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ahaha jandor umuz mevcuttur nedir lol.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben ik defa yapıyorum bu işi, çocukça bir heyecan.
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 suan itibariyle 14 kisiyiz oyun 1 saat ara verdi ( büyük ödül herkezi bitirdi ) Jandor bizlerle suan bilgilerinize :P
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 trivia ne jandor ne aciklasin biri.cahil kaldım
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 trivia böle soru cevap olayi bot sana soru soruyo cevapliyon mutlu oluyosun puan aliyosun heyo heyo yapiosun falan..amac muhhabet hos rekabet..( burasi yalan rekabetin hoslugu kalmiyo :P ) jandorda patiden arkadas :D
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Admin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 irc de kanal açtım gelin pls şeklinde topic acmayın. gecevardiyasini biz el altından arkadaslar çevresinde yürüttük zamanında. tekrar açacak kisiler de gene çekirdek tayfası. siz de acıyorsanız farklı bişi kurarsınız aynı ortamı yapıyoruz diye girişiyorsanız o zaman bari kendi arkadaslarınız arasında halledin. forumda bu konularda baslık acmayın. ayrıca neden kitlendigini bilmiyor ya da anlamadı isen [email protected] a email atıp danısabilirsin. benzer sekilde konu açıp da devam eder isen ceza gelir.
Öne çıkan mesajlar