Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Google'da kendi ana sayfamı oluşturuyorum(igoogle dedikleri sey) ama cok buyuk bir hayal kırkıklıgı ile karsılastım ana sayfaya ekleyebilecegimiz seyler arasında paticik yok :/

vardı da benmi görmedim?

bu rezalet deilde nedir çünkü ForumTR Var Paticik yok yıkıldım resmen.Searcten arattım paticik diye çıkmadı ://
Mesaj tarihi:
Ekleme yapmazsan olmaz... forumtr eklenmistir muhtemmel yuksek pr degeri sahip binlerce backlinki var normal ama paticigin ole degil :) Google alogritmik yapisina bakar bu islerin..
Mesaj tarihi:
evet ama yılmadım orda kenardaki url ye göre ekle butonuna basarsanız istediginiz linki girebiliyorsunuz.

Google seni yenicem!!Paticiki ana sayfama eklicem :D

edik olmadı galiba beceremiyorum ama iddamı sürdüryorum yenicem google'ı

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:49 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hacı paticiğin nesini ekleyecen? Eklemen için paticik'in rss sunması lazım. En güncel konular filan...

Olsa iyi olur aslında... Uzun süreden beri igoogle kullanırım ben.

Not: Hatta iphone muhabbetleri filan ilk başladığında "ulan igoogle'ı kim register etmiştir" diye girmiştim bi baktım mükemmel bir google servisi :)
Mesaj tarihi:
Ya RSS demiştim ama yeni sistem dediler. Başka türlü de yenemeyiz Google'ı.

Ya acaba biri accountını feda etse, Curl murl bi şeyler yapılamaz mı ya, Güncel Başlıklardan DOM'la seçilip, xml'e döndürsek?
  • Yeni Oluştur...