Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Google'da kendi ana sayfamı oluşturuyorum(igoogle dedikleri sey) ama cok buyuk bir hayal kırkıklıgı ile karsılastım ana sayfaya ekleyebilecegimiz seyler arasında paticik yok :/ vardı da benmi görmedim? bu rezalet deilde nedir çünkü ForumTR Var Paticik yok yıkıldım resmen.Searcten arattım paticik diye çıkmadı :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ekleme yapmazsan olmaz... forumtr eklenmistir muhtemmel yuksek pr degeri sahip binlerce backlinki var normal ama paticigin ole degil :) Google alogritmik yapisina bakar bu islerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evet ama yılmadım orda kenardaki url ye göre ekle butonuna basarsanız istediginiz linki girebiliyorsunuz. Google seni yenicem!!Paticiki ana sayfama eklicem :D edik olmadı galiba beceremiyorum ama iddamı sürdüryorum yenicem google'ı [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:49 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 lolol :D aslinda paticik google search yapilabilir appleti yapmak lazim googledan db alarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hacı paticiğin nesini ekleyecen? Eklemen için paticik'in rss sunması lazım. En güncel konular filan... Olsa iyi olur aslında... Uzun süreden beri igoogle kullanırım ben. Not: Hatta iphone muhabbetleri filan ilk başladığında "ulan igoogle'ı kim register etmiştir" diye girmiştim bi baktım mükemmel bir google servisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 rss yapamaz bu site... baya kasar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 5 dakikada bir xml dosyasını güncelleyen bir sistem yaparlarsa hiç kasmaz, kullanışlı olur baya aslında, böylece her forumu herkes takipedebilmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 valla ben pek anlamam yazılım/programcılıktan ama burada gadgets diye bir olay var http://www.google.com/apis/gadgets/gs.html#Introduction burdan eklenebiliniyor galiba ama rss felan gerekiyor mu bilmiyorum yapabilicek olan varsa yaparsa google'ı yenmiş olucaz bi bakarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yeni sist. sslerinde her bölümün rss'i vardı..yeni sist. gelince mümkün olur bu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 3 yıldır o sistem gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o değil adamın iddası google'ı yenmek, hedefler büyük, yılmak yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o değil, artık yeni sistem yazmaktan hem klavyeler aşındı hem millet usandı, "yeni sist." yazılmaya başlandı.. yakında ys diye kısaltırız.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 evet patiklavye cıksın, "yenı sistem hede hödö" tuşu olsun madem cıkıyo "aramaya inan" tuşuda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 olabildiğince kısa yazıyorum sırf solla yazdığım için acayip tuşlara basıyorum..bıkmaktan değil yai=)ys yazacaktım ama anlaşılmaz diye yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yaw forum.paticik.com ne kadar zor olabilir. Yormayın bünyeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ya RSS demiştim ama yeni sistem dediler. Başka türlü de yenemeyiz Google'ı. Ya acaba biri accountını feda etse, Curl murl bi şeyler yapılamaz mı ya, Güncel Başlıklardan DOM'la seçilip, xml'e döndürsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kutulu 1. gelen kutun dolmuş 2. sağ ele/kola nooldu? geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Galiba o anda sağ el meşguldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 neyse napalımartık gogıl'ı yenmek için biraz zaman ve ys. gelmesi lazım gibi ama eninde sonunda yenecez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar