Lethious Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 öss batağına bu sene batacak olan arkadaşım tavsiye istedi. bende size danışayım dedim. eşit ağırlıktan psikoloji okumak istiyor. önerisi olan? şu üniversite iyidir diyen var mı? teşekküyley.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 elektroniği var, makinası var, inşaatı var. mis. odtü de gral
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 odtü ankarada bi kere yağmur duası fln gelemez herkes
ivy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ankaranın nesi varmış oh mis be gelmeyin zaten
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 boğaziçi iyi gibi geliyor bana ama hocaları biraz kendini beğenmiş ya da burnu fazla havada gibi geldi bana arkadaşımdan aldığım geri bildirimlerlen. Bir de bıldırcınları fetişist yapıyorlar burda o ürkütücü.
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: boğaziçi. net. kemiksiz. kesinlikle ve kesinlikle,ve mezunları da gayet iyi yerlerde.
Öne çıkan mesajlar