emircanz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya arkdşlar dün kuzenim geldi almanyadan ve ondan bi tane philips mp3 player istemiştim nese getirmiş ama camının içinde bi çatlak var ve hiç bi şekilde görüntü vermior. şimdi sorum şu bunun garantisi burda geçerli midir? yani gidip ürünü deiştirtebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bildigim kadarıyla evet, bi philips bayisine gidersen yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bildiğim kadarıyla hayır. Garantiyi Distribütörler veriyor. O distribütör kendi ithal etmediği için yapmayacaktır. Hatta aynı markanın iki farklı distribütörü olduğu durumlarda ble birbirlerinin ürünlerine destek vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 nasıl olsa olan olmuş sen yine de bir phillips servise götürüp göster sor en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 aktiftablet +1,apple böle yapıyo valla. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:06 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 arkdşlar her şey için saolun philips yetkili servise götürdüm ve çok yardımcı oldular aleti aldılar istanbul merkeze yolladılar ve 1 hafta sora aletin aynısından yenisini verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 iyimiş sevindim güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar