Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Nedir bu böle ne biçim internet hizmeti zırt pırt kopuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 edit:yok ya saçma oldu. onun yerine çöle diim : ULaN TeLeGomMusun Nesİn AdAmı uYuZ eTMe deLiRtMe Bizİ..!!11 [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 20:56 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bir iki... [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 20:56 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 o da olur. son senesi. sabredin din kardeşlerim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paladinenin de yardımıyla herşey düzelicektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya o diil de bi site vardı. millet böle pankart tutuo. telekoma kafam girsin filan yazan. ama oraya istedini yazabiliodn pankart ustune. o siteyi hatırlayan var mı bu arada farkettim super cumleler kurmusum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://www.telekomprotesto.tk/ Ben açmıştım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar