_Faramir_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şaka yaptığını var sayıyorum. bunu paintte yap ağlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://www.eyetricks.com/stereograms/onlinetools/stereocreator.htm Bu sitede basitçe ve metin halinde kendi çalışmalarınızı yapabilirsiniz ama uzun metinlerde okuması epey zor oluyor. Mesela paticik yazmıştım en başta, cik kısmını göreceğim diye 2 derece daha bozuldu gözüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 oov süpermiş hehe tıkladım kasene (ya da öle bir şey bilemiyorum benim warez kültürüm bu kadar) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:29 tarihinde, BabacumMostors tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yok göremiyorum orak morak ayrıca gözüm 2 değil 3 derece bozuldu hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kaseye tıklatmak warez kültürü değil yahu baya argo işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 zeki müren ajdaya kasesini gösterdi diye haber vardı taa eskiden gazetede babam göstermiştii sdfgksd edit : yine bi baktımda fırt dergisindeymiş xD [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ağaç falan gibi büyük nesneler olunca klay görülşüyo ama pati yazan kasıtrdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar