Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom patladı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adana-kozan (baglantı 1 mbit tabi bu arada)
bulunduğum ilçede herkesin evinde internet yok, hatta brak, bilgisayar bile yok pek fazla.anlıycağın hatlar pek dolu değil burda. ondan bu kadar güzel :)
Mesaj tarihi:
evet 2 gündür boğuştuğm telefon görüşmeleri sonucu yok ,sonuca ulaşamadım ,çok normal karşıladım aslnda ama sinirlendim de..

en son 1 kadın çıktı,işte 3-4 gündür böyle ddm ,yurtdışı çıkışlarndan snrm genel 1 problem var ddi,bnde ddm peki bu ne zmn düzelicek , süre veremem ddi , gayet sakin bn 1 mbit kullanıyorum,hızımın 800kb olması gerekirken 400 kb yni 512 civarı birşey kullanıyorm ee peki o zmn niye 49 veriyorum bn ddm? ee şeyyy hmmm haklısınız düzelicek en kısa zmnda ddi , bnde inşallah düzelir ddm kapattım
Mesaj tarihi:

aradan 40 dk geçti,internet koptu ve tekrar bağlandı işte sonuç

dmkki illaki adamları dürtüceksin yoksa olmuyo bu işler

edit:110ları görüyorum ilk defa çok ilgnç yaa

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 18:53 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

haha ankara yok burda ya ? eskişehir var neye göre isimlendirilmiş bunlar acaba ...

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:03 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

Torrrentten yavaş indirmeye başladım.
Benle aynı durumda olan var mı?

Tamam düzeldi gibi...

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 16:13 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

Bizde de 42 mbit var bize 150 kb/saniye veriyolar :P

Arada izin veriyolar da 5-6 mbitlere çıkıyo download. Gözümüz açılıyor. 1100kb/s yle çekiyorum :D

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:41 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...