SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Şimdi eski pc mi abimin arkadaşına verdim. Evde topraklama yokmuş. Abim çalıştırmış, masaüstü gelmiş, sonra makina kapanmış tekrar açılmış sonra yeniden kapanmış birdaha açtığında "pip pip pip" şeklinde sürekli ses geliyormuş. Nolmuş ? Yandımı işlemci gitti mi anakart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sesin tam olarak nasıl olduğuna bağlı, topraklama çokta sorun olmaz, ben yıllarca topraklama olmadan kullandım. belki ram fln yanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 1 gb ram var 1 tane 512 ddr kington 2 tane de 256 ram. Dit dit dit dit ya da bip bip bip bip sen nasıl algılarsan kesik kesik sürekli ses işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 3 kesik kesik ses, sonra boşluk, sonra yine 3 kesik kesik ses ram sorunu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 galiba öyleymiş. abim ordaydı ben bilmiyorum. olay yerinde incelemeleri yarın yapıcam. yine de emin olmak isiyorum. İşlemci ve ya anakart yansa tepki ne olur pc den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tepki olmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ankart yanarsa direk açılmaz, işlemci yanarsa belki ses çıkabilir bilmiorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 anakartın kitapçığını okudum, kısa ve sürekli bip sesi güç sorunu diyor. Büyük ihtimalle güç kaynağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 güç kaynağı ağrıza yaparsa hiç çalışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ne var ilahi bi kudret açtırmıyor mu?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Benim güç kaynağım makineye zar zor yetiyor. İkinci bir harddisk taktığım zaman kaldıramıyor. Benzer şekilde ötüyor, açılmıyor. Güç kaynağından olabilir yani. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:17 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Soruna el koydum arkadaşlar. Ramlari söktüm yine aynı ses. 512 lik kingstonu taktım açıldı makina 256 lık bi ram daha taktım yanına bu sefer yine öttü. Öbür 256 lık ram i taktım ötmediç. Ramlerden biri yanızlamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar