Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc sorunsalı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi eski pc mi abimin arkadaşına verdim. Evde topraklama yokmuş. Abim çalıştırmış, masaüstü gelmiş, sonra makina kapanmış tekrar açılmış sonra yeniden kapanmış birdaha açtığında "pip pip pip" şeklinde sürekli ses geliyormuş. Nolmuş ? Yandımı işlemci gitti mi anakart?
Mesaj tarihi:
1 gb ram var 1 tane 512 ddr kington 2 tane de 256 ram. Dit dit dit dit ya da bip bip bip bip sen nasıl algılarsan kesik kesik sürekli ses işte...
Mesaj tarihi:
galiba öyleymiş. abim ordaydı ben bilmiyorum. olay yerinde incelemeleri yarın yapıcam. yine de emin olmak isiyorum. İşlemci ve ya anakart yansa tepki ne olur pc den?
Mesaj tarihi:
Benim güç kaynağım makineye zar zor yetiyor. İkinci bir harddisk taktığım zaman kaldıramıyor. Benzer şekilde ötüyor, açılmıyor. Güç kaynağından olabilir yani.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:17 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Soruna el koydum arkadaşlar. Ramlari söktüm yine aynı ses. 512 lik kingstonu taktım açıldı makina 256 lık bi ram daha taktım yanına bu sefer yine öttü. Öbür 256 lık ram i taktım ötmediç. Ramlerden biri yanızlamış...
  • Yeni Oluştur...