Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Herkesin önünde geçmeyin dalganızı millet yanlış anlıo demekki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sabah sabah seda sayana çevirdiniz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Lafım ortaya idi alınan kendi alınır. Arkadaşın veya değil benim sbunca zamandır tanıdığım insanlara onları deme hakkın yok. Msnden de istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yalnız yazdıklanırınızın ironi oldugunu anlamak için 2 kere düşünmek , özgeçmiş analizi yapmak gerekiyor herseferinde. düşünuyorum bunlar tanıomuydu birbirlerini diye.. hm tanıolardı , a tamam ozaman geyigine yazıyor diyorum. tum bu sekilde yazanlar için diyorum bu arada. sirf sizin icin degil. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:44 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Senin de malesef hakkında fikrin olmayan şeyler konusunda kafandan geçenleri tartamayıp millete it demeye hakkın yok. Ve bu forumda kimsenin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adam 2 saattir geigine yazio neyin kavgasini veriosunuz ya ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yanlış anlaşılma olmuş işte ya büyütmeyin plsbabpls //cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 senin uzun süredir tanıdıkların benim çok yakın arkadaşlarım oluyor abso. msn den ya da forumdan nasıl dalga geçeceğimi sana sormayacağım heralde? şimdi bi başkası gelse de sana öyle konuşamassın sly'a diye ayar verse iş uzasa güzel mi olacak. sonuçta herkes herkesi tanıyo yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eheh bananeyse ? [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:51 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Beyler ya harbiden sabah sabah yeni bir gösteri mi bu? nie bir birinizi ezmeye falam çalışıosunuz. Siz birinizi tanıorsunuz die herkesin okuduğu bir forumda kornocusun olm sen, bilmem ne vs gibi geyik muhabbetlerle forumu mahvediyorsunuz? bırak kapansın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eeh ne haliniz varsa görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ama öle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Editledim mesajımı fazla yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 neyse madem öyle. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:48 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:50 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yanlış anlaşılma ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben sadece fistan banlandı zannettim merak ettiğim için bu konuyu açtım.ama anladığım kadarıyla kontrollü bir genel uyarı nitelikli ,emniyetin dediği şekliyle "Şaffak operasyonu" düzenlenmiş.ama beyaz kadın falan değil paticik içi.neyse konuyu açan ben olduğuma göre özürüde benim yapmam lazım.sazanlığımı mazur görün bian inanamadım ve konuyu açtım. tekrar özür-i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Oha be sabah sigarasını içmeden mesaj yazdırıyorsunuz ya tebrik ederim, Anladığım kadarıyla banlenenler neden banlendiklerini biliyor, sebepsiz yere, haksız banlenmiş olma gibi bir durum yok ve 2 gün sonra dönecekler. Biraz çıkın hava alın demiş dyna özetle. Abso, Sly arada husumete gerek olduğunu hiç düşünmüyorum ayrıca, Sly nüktedan yaklaşmış biraz olaya, Abso'da ters anlamış, forum, internet, yazıyla anlatınca böyle eyleri oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Biraz geç de olsa ortalık sakinledi :) Allahtan daha giriş bölümündeyken durumu anlayabildim yoksa gelişme ve sonuç bölümlerini yazsam düşündüklerimin iç savaş çıkardı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 fistan banlandı mı? vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 burasi yeri degil.. yerine baksaniz zaten anlardiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar