Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fistan neden banlandı?

Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

yalnız yazdıklanırınızın ironi oldugunu anlamak için 2 kere düşünmek , özgeçmiş analizi yapmak gerekiyor herseferinde.
düşünuyorum bunlar tanıomuydu birbirlerini diye.. hm tanıolardı , a tamam ozaman geyigine yazıyor diyorum.

tum bu sekilde yazanlar için diyorum bu arada. sirf sizin icin degil.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:44 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

senin uzun süredir tanıdıkların benim çok yakın arkadaşlarım oluyor abso. msn den ya da forumdan nasıl dalga geçeceğimi sana sormayacağım heralde? şimdi bi başkası gelse de sana öyle konuşamassın sly'a diye ayar verse iş uzasa güzel mi olacak. sonuçta herkes herkesi tanıyo yıllardır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece fistan banlandı zannettim merak ettiğim için bu konuyu açtım.ama anladığım kadarıyla kontrollü bir genel uyarı nitelikli ,emniyetin dediği şekliyle "Şaffak operasyonu" düzenlenmiş.ama beyaz kadın falan değil paticik içi.neyse konuyu açan ben olduğuma göre özürüde benim yapmam lazım.sazanlığımı mazur görün bian inanamadım ve konuyu açtım.

tekrar özür-i.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha be sabah sigarasını içmeden mesaj yazdırıyorsunuz ya tebrik ederim,

Anladığım kadarıyla banlenenler neden banlendiklerini biliyor, sebepsiz yere, haksız banlenmiş olma gibi bir durum yok ve 2 gün sonra dönecekler. Biraz çıkın hava alın demiş dyna özetle.

Abso, Sly arada husumete gerek olduğunu hiç düşünmüyorum ayrıca, Sly nüktedan yaklaşmış biraz olaya, Abso'da ters anlamış, forum, internet, yazıyla anlatınca böyle eyleri oluyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...