FuasNyI Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Selamlar Ben her turk serverında oynadım bunların arasında arqasda war ama şu günlerde benim gibi bir cok arkdasım arqas uo da passlarını alamadılar ve magdur durumdalar mail attık ve pass ları gelmedi neredeyse soylentilere inanicam Larethian seni burda gordugum icin bu forumu acıyorum sen ilgilenirsin bana gore arqasdaki playerlarla ilgilenen en iyi Developer sensin ilgileniceginizi dusunuyorum.[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Account sistemimizde sorun var yenisi hazırlanıyor bu süre için sizlere manuel olarak şifrelerinizi gönderiyoruz 5000 account elle yollamak zor oluyor açıkcası en kısa zamanda sizinde şifreleriniz elinize ulaşacaktır. İlginize Teşekkür Ederim Herşey Daha iyi bir Arqas için . Rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz. Paticik forumlarınada ayrıca teşekkür ederim.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 tesekkürler Tabi bizim icin calıstıgınızı biliyoruz hepimiz.Daha Degisik sorunları olanlar war onarlada ilgileneceginizi biliyorum tabiki server duzelince server daha onemli tesekküerler Cevabın icin...[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar