Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve oynuyorum

Chemical

Öne çıkan mesajlar

biraz garip bir screenshot olmuş :) ,bir destroyerla salvage yaptığını anladım yalnız damage controla anlam veremedim ,mission bitmedenmi salvage yapıyorsun ?onun yerine bir tane daha cargohold daha iyi olur etraf sessiz ve sakinse.Bu arada cap booster yerine cap recharger daha iyi olur gibime geliyor.
kritik kısmını bırakıp hoşbeş kısmına gelelim ,para yapabiliyormusun?halin keyfin nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

para yapıyorum eheh.
arada missionlarda bitti sanıyorum pop diye geliyorlar :b
kargohold bazen ucu ucuna yetmiyor, ama sadece drone missionlarına yetmiyor, şu mineraller çok yer kaplıyor ama normal 2 missiona bile yetiyor. Level 4 leri falan bilemicem o zaman değiştirebilirim.
Cap booster çok işe yarıyor cap rechargerden çok daha yararlı bence. Cap booster ile yetmiyor cap, afterburner ve tractor yiyor capı.
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 4 lerde en kötüsü Gone berserk , 2500-3000 m3 loot oluyor tabii bunun çoğu metal scraps ve cap booster'lar ama geriye kalan lootta iyi hatta bazen bir missionda 2 arbalest cruise/siege bulabiliyorsun şansın varsa.Bundan sonra extravaganzalar var angel extravaganza lvl 4 tam bir ikramiye .
Gone berserk ,AE ,sansha pirate invasion(salvage /melted cap consule veriyor bol bol) ve mercenary misyonları .Bunların dışındakiler genelde loot /salvage olarak felaket ,tabii drone misyonlarının durumu ayrı lootlamazsan olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ne israfı ya :) illaki düşüyorlar loot olarak.
cap recharger yetmiyor, 4 salvager 4 tractor 1 boosteri aynı anda açıyorum arada, cap bitiyor dart diye. Denedim.
İstasyonda bırakıyorum boosterleri doldurmuyorum kargoyu az az alıyorum, ha kargo dolunca ne yapıyorum, drake i getiriyorum ona tıkıştırıyorum biriki şeyi en kötü ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah ben cormorantla 3 tractor 5 salvager bir afterburner kullanıyorum hiç cap sorunum yok.Senin üç vakte kadar energy system op ve energy management ,afterburner ve afterburner cap tasarruf eden skili çalışman gerekiyor çıktı falında :)
edit:Bu arada madem destroyerdan sonra başka gemi getireceksin topla hepsini bir yere jetcane bir industrialle git al ferah feza.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:33 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk oynamaya basladıgımda baya bi mission yaptım o zaman bana herkez bırak missionu ratting yap diyordu para ordan kazanılır bende onların bana dediklerini size diim para rattingden kazanılıyor imkanınız varsa inin 0.0 her tur bc ile rattink yapabilirsiniz mission sux (high sec de yapıyosanız guvenli o ayrı)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ratting /mission hadisesinde öyle doluyumki anlatamam,şahsen geçen sene abidik gubidik skilllerimle 0.0 da satte 20m rahat rahat yapıyordum ,lvl4 missionlarda saatte 20m yaparsam gayet iyi diyorum navy raven ,navy launchers full faction fit en düşük missile skilim lvl 4.Bu arada 0.0 da 2-3 ay içinde yaptığım faction loot 500-600m isk idi geçen senenin fiyatları ile buda en kötü lootu veren domination lardan.
Bu arda geçen hesapladım alt char için ,gidip 0.0 da high -end mineraller kazsam saatte 35-40 milyon yapabiliyorum benim alt minerla (exhumer 5 vb ayıptır söylemesi)yani aslında 15-20 milyon zarardayız saatte nerden baksan :(
Lvl 4lerin güzelliği 0.0 da değilseniz saate 10m- 20m arası para yapma şansı vermesi ,LP itemlerinin çoğuda para getirmiyor ,bir ammo kaldı iyi para getiren.
Missionların tek avantajı çeşitli factionlardan npc olması ve her türden salvage bulabilmen 0.0 da olsan hangi bölgedeysen onun verdiği salvagela idare etmen lazım.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 05:23 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...