Charsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bence çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abso soylemek istedigin nedir? acik konus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Absolut said: O sıkışınca Allah diyenler şimdi 5 vakit namaz kılıyor mu? Yani acaba doğduğu günden beri allah korusunlarla büyüdüğünden demiş olabilir mi? katılıyorum bir çoğu ağız alışkanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sevisirken OH GOD diyen hatunlar gibi mi diyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 pwnbot said: abso soylemek istedigin nedir? acik konus!+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 pwnbot said: sevisirken OH GOD diyen hatunlar gibi mi diyorsunuz yani? EVET AYNEN ÖYLE TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 valla sırf sıkışınca allah diyorsa bir insan,kendi acizliğinden başka birşeyi göstermiyordur başına gelen kötü olayları kabullenememesini,sorunlarla başa çıkamamasını belli eder bu . allahın varlığını değil insanın acizliğini kanıtlar. o değilde,inanmayanların inanlara,inananların inanmayanlara ne kadar laf dökerlerse döksünler 2 tarafında böle paticikte convert olmayacaığını biliyoruz o yüsden çok ciddiye almayın,biraz olgun davranın yahu. ne güzel geyik dönüyor önceki sayfalarda,ona devam. anca birbiriniz kızdırıyorsunuz hadi bana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 agiz aliskanliginin da bir siniri olmali ama, benim bacim beyaz pantalon giymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 giymesin çıplak gezsin.mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 DoGMeaT said: o değilde,inanmayanların inanlara,inananların inanmayanlara ne kadar laf dökerlerse döksünler 2 tarafında böle paticikte convert olmayacaığını biliyoruz-1 WOLOLOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 agiz aliskanligi sadece OH GOD ile kalmaz mazallah manasinda demistim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 pwnbot said: agiz aliskanliginin da bir siniri olmali ama, benim bacim beyaz pantalon giymez.-1 Beyaz taytla ozel gunlerinde voleybol oynayan kizlar da bizim kizimiz, onlari dislayamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: DoGMeaT said: o değilde,inanmayanların inanlara,inananların inanmayanlara ne kadar laf dökerlerse döksünler 2 tarafında böle paticikte convert olmayacaığını biliyoruz-1 WOLOLOOOOOOO haklısın ya HAYYOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: DoGMeaT said: o değilde,inanmayanların inanlara,inananların inanmayanlara ne kadar laf dökerlerse döksünler 2 tarafında böle paticikte convert olmayacaığını biliyoruz-1 WOLOLOOOOOOO WOLOLOOOO AYOYOOOO WOLOLOO WOLOLOOO AYOOO.Converted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 espiriyi annadımı göstermek için veya annamyanlara iyilik olsujn diye ben tekrar ettim eyvallahta 3.kere tekrar ederek baya başarısız bir duruma düştün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 DoGMeaT said: espiriyi annadımı göstermek için veya annamyanlara iyilik olsujn diye ben tekrar ettim eyvallahta 3.kere tekrar ederek baya başarısız bir duruma düştün benceSu kadar yazi okudun hala anlayamamissin arkadasim. Takdir Allah'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: DoGMeaT said: espiriyi annadımı göstermek için veya annamyanlara iyilik olsujn diye ben tekrar ettim eyvallahta 3.kere tekrar ederek baya başarısız bir duruma düştün benceSu kadar yazi okudun hala anlayamamissin arkadasim. Takdir Allah'in. şimdi şu an seni yok edebilecek ve utanç denizine sürekliyebilecek birkaç şey var burada 1)bence demişim,sazan gibi atlamışsın. 2)ya ben allahsam.slm. 3)onca yazıyı okudum halde beni convert edemeyenlerin utanması gerekmiyormu ayrıca fifti sent allahmı?of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 arkadaşım,hiç aklına gelmedi mi sen onu yazarken aynı anda benim de onu yazıyor olduğum ? çürüttüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 suç editlemeyenindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Şu koyduğunuz yazıları okuyucam. Edit = Hakikatten tartışmaktan ben de yoruldum ama mesele insanların fikirleriyle duygusal bağ kurması böyle insanın önünde ayı ikiye bölsen yine inanmaz.Neyse aman bananee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 tamam söylediğin iyi oldu önceden haberimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 okuma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ayooooo technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dostum video güzelmiş +rep dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar