Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 questi aldim tamamladimda nasil vericem questera ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kendim cozdum saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 elf questini alınca human ın elf mi oluo? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ne alaka zekadan yoksun çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Mortis, 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:31 tarihinde demis ki:elf questini alınca human ın elf mi oluo? -.- "Elf questi" fazla genel bir tanım olmuş. Human karakteri elfe dönüştürmeye gereken bir quest var. Onu kastettiğini varsayıyorum. Evet Mortis. Quest'i bitirince human char elf oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benim sorum elf to human questi hakkında straticste yazdıına göre ilk görev için buc's den'e gitmek lazımmış. Ancak brit minoc yolu üzerindeki buc's portalı burada yok. Benim bildiğim buc's için tek giriş de o. Acaba başka bir girişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 moongate-bucs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 human chari nasi yapiyoruz elf ? quest olarak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 human to elf ve elf to human heritage görevleriyle ilgili gerekli bilgiyi uo.stratics.com'dan bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar