Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lurker Bellow?


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

hatırladıgım kadarıyla bütün platformları temizlemeniz lazım balıklara yem olmamak icin,her platforma bir healer tanka 2-3 healer lazım,herkesin platformun ucunda durması lazım cunku yaratık kustugu zaman herkesin tek hareketle suyun icine girmesi lazım.aggro problemi yok sadece melee'ler cleave den yamulabiliyo:) bide arkadaki ufak platformlara hunterları yerlestiriyoruz.platform healerları onlarıda el altında tutuyo sonra bossu kesiyoruz:)ha bu arada add ler geliyo onların 1 tanesini hunter trapla etkisiz hale getiriyo digerini kesiyosunuz sonra digerini fln ama main tankta dahil addlerden 1 veya ikisini almak zorunda ilk once main tankın hedefini indirip sonra platformlardakileri indirmeniz gerekiyo..geleneksel taktik bu olmayabilir ama biz bunu kullanıyoduk :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya %30'a kadar indirdik boss'u, wipe yeme nedenimiz, son add'ı boss gelene kadar kesemememiz ve dpslerin doğranması, buna balı olarak dps'nin yetersiz kalması ve healerların ve mana kullanan dpslerin manalarının bitmesi :/ . Spout'ta vs. sorun yok da addlarda bir sorun oluyor diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her adaya 1 lock 1mage 1 hunter 1 rogue 1 shadowpriden 3ünü koyun ayrıca 1er tank.

zaten dps grubunuz buna benzer birşeydir.

adalardaki lavuklara frosttrap - sheep - fear bişi yapın
azıcık bekleyin cunku guardiandan agro alırsanız kendini adaya isinlio ve 1 shot dogruyor adadakileri.

guardianı agro almadan indirir indirmez
2 cc li mobtan birini acın kesin kesersiniz.
2. yide indirmeniz lazım normal kosullarda

ama baktınız dieri yetismiyor ve boss cıkmak üzere
ya fear manyagı yapın ya sheepde tutun bir dahaki dalga gelene kadar.

kesmekle urasmayın eger boss cıkana kadar yetiştiremiyorsanız 2.yi

bossa nuke devam.

adalardan agro alınmadıgı için ranged dps boss baslar baslamaz dps namına ne varsa yapabilir genelde 10 dakkadan uzun sürüyor.

en basta tüm shamanlar BL acarsa en sona 2. kez yetebilir illa 2 kere kullanıcam diyorsanız...

baska da bi olayı yok bossun.

bossa nuke
packlere nuke aslında ama tankların uyanık olması lazım
guardianları 2 sn bile bos bırakmaya gelmiyor.

gereksiz yere 1-2 healer yatması raidi zorlayabilir.
dps ölse sorun olmuyor pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 rogue 1 enc shaman ortadaki addleri alıyoruz hemen o arada adadakiler kesilmiş oluyor ilk denememizde mage eksiği yüzünmden cc yapmakta zorlanmıştık, mageleri alınca addler problem olmaktan çıktı. Ama nedense spouta saçma sapan şeylere vs. verdiğimiz kayıplar yüzünden olmuyor bu sefer de. Millette lag var aptal aptal wipelar yiyoruz sürekli. En son 23'e çektik bakalım bugün yarın inecek eli mahkum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bossun ortasında çıktığı daire şeklindeki platformdan bahsediyorum. O platformun suya batmış olan uç kısmı zaten standart olarak MT lerin durduğu yerdir (%99 sizin MT nizde orda duruyordur). Ancak MT platformun üstünde durmak yerine 2 adım atıp suya düşmeli, sonra mauseu yukarı aşşa oynatmadan geri tuşuna basarak suyun içindeyken sırtını platforma dayamalı. Böylece boss knockback yapınca sırtı platforma dayalı olduğu için bosstan uzaklaşmaz, boss spota başlayıp dönerken spot başının üstünden geçer ve tanka damage vermez. Addler gelirkende geri tuşuna basarken 1 kere zıplayarakta hemen platforma çıkar.

Yanlız birşey aklıma geldi, seyrettiğim bazı videolarda bossu tüm trashları kesmedikleri için suyun içinde hala balıklar varkenkesen guildler gördüm. Eğer sizde tüm trashları kesmeden direk bossa gidiyorsanız elbette tankınız suyun içinde duramaz. Hoş bunu nasıl yapıyorlar aklım hala almıyor, suda balıklar varken spottan kaçmakta, addalara gidip gelmekte gözüme imkansız geliyor. Ama videosunu seyrettiğime göre yapan var demekki :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o scalding water olayı 2.1 patchinden sonra geldi. Ondan önce her türlü suda balık varken daliodun Lurker'a . O izlediğin videolar tahminen imba guildler tarafından çekilmiş eski videolardır =) Onlar da şu an illidanı farmlayan guildler olduğu için rahatlıkla yapmışlardır balıklar varken suda =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...