Spanger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Server gittimi yine noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 nasıl bi panikle açılmış yalnız başlık :P sakin olun restart atılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 fdgdfgdf gormedim yavs restarti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 cok restart atılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Valla ML tonlarca bug dolu. Çok restart atıyoruz ama daha keyifli oyun oynanabilsin diye. Valla kötü bir niyetimiz yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 aheuae millet tetikte artık lag olsa topic açılcak SERVER!!! diye o değilde cidden server göt üstünde duruyo gibi izlenim var herkesde bi yusuf durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Valla süper staff'ımızla her gün bir şeyler düzeltip, bir şeyler ekliyoruz. Daha ne olsun? 1-2 günde bug düzeltilen server mı gördünüz siz hııı? Biz bazen aynı saat içinde bile düzeltiyoruz. Acımıyoruz. :p Oyuncu sayısı çoğalsa ne güzel olacak. :) [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:58 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 server has crashed :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 düzelmesi lazım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 kimse kalmamış serverda ne iş brite gelsin biri kapışalım deli sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yine gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ulan server gitmiş kimse sallamamış.kapayın gitsin madem oynayan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Niyeki Biz oynuyoz Gitti diye strese girmedik nasıl olsa açılır dedik gittik dizi mizi bişeyler seyrettik, ama sabah oldu açılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 oynuyoruz da, cok basibos kaldi bu ara gm tayfasinin okul islerinden falan dolayidir muhtemelen gerci, yapicak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 dün akşam server gidince haber verdiler sağolsun arkadaşlar. fakat makine gitmişti, yani datacenterden açmadıktan sonra ben bir şey yapamıyorum. 11'e kadar falan denedim makina açılmış mı diye, sonra zaten benim internet gitti. günün yarısı yok zaten. neyse şimdi açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Güzel evim çiçeklerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hazir elin degmisken su ml bosslarina da bi el atsan super olur sailor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Açılmamış:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 kusura bakmayın, sabahtan sonra tekrar sorun olmuş. şimdi açık ama ;) dela, haklısın ml dungeonları baya uzadı. en iyisi şimdi girip travesty yi eklemek. uğraşayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 koyunca yaz sailor bi yere:) travetye ilk kursunu biz atacagiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 onun işi diğerlerine göre daha zor ya, önce hazır olanlarla başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar