Konn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Realm: Burning Legion, EU Guild Name: War Blade Guild Faction: Alliance Guild Leader: Helsing Guild Officers: Glebriwyn, Sad, Goldenhorn, Isneamnac Guild Site: www.warblade-guild.org/forum Evet arkadaşlar halen oyuncu arayışlarımıza devam ediyoruz. Hangi classlardan oyuncu aradığımızı aşağıda belirttim ancak, kapalı olarak belirtilmiş olsa da eğer sürekli WoW oynayan ve Hard-Core olarak raidlere katılabileceginizi düşünüyorsanız siteden başvuru yapmaktan vazgeçmeyin. Maksadımız samimiyeti yüksek ciddi oyuncular bulana kadar gereksiz derecede büyümemektir. Herkese iyi oyunlar. Progress: Karazhan: Full Cleared "War Blade" Class Ihtiyacı: Hunter - Kapalı Rogue - Düşük Warrior - Kapalı Priest - Yüksek Shaman - Yüksek Druid - Orta Paladin - Orta Mage - Düşük Warlock - Düşük Not: Diğer topic'i editleyemedigimden, Ghaza vs. Anti-Ghazacılar tartışma topicine dönüştüğü için ve Guild ile alakasız muhabbetlerle dolup taştığı için yeni bir topic açtım. Rica ediyorum Konu ile ilgisiz muhabbetler etmeyelim [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:41 tarihinde, Konn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 başarılar. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:44 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Uyarın için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 UP - Guildimiz Gruul's Lair'i temizlemiş bulunmaktadır ve aşagıda belirtilen classlardan alım yapacaktır: Resto Druid - Yüksek Holy Priest - Yüksek Resto Shaman - Yüksek Warlock - Orta Mage - Orta Başvuru yapmak isteyen oyuncular www.warblade-guild.org/forum adresine veya oyun içerisinden Goldenhorn, Glebriwyn, Sad, Isneamnac ve Carlin isimli oyunculara ulasabilirler. Herkese iyi oyunlar, Selamlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 merhaba ben çok ucuz bir mage im ve harika rakinrol yaparim. raidlerde afaka olmam sorun olmazsa mage class leaderligini seve seve kabul edebilirim :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bide shiip yapar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bende magelikten hunterliğe terfi ettim benide alın ;) Mayweda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oo mayweda huntera mi gectin ilginc mageden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar