Konn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Realm: Burning Legion, EU Guild Name: War Blade Guild Faction: Alliance Guild Leader: Helsing Guild Officers: Glebriwyn, Sad, Goldenhorn, Isneamnac Guild Site: www.warblade-guild.org/forum Evet arkadaşlar halen oyuncu arayışlarımıza devam ediyoruz. Hangi classlardan oyuncu aradığımızı aşağıda belirttim ancak, kapalı olarak belirtilmiş olsa da eğer sürekli WoW oynayan ve Hard-Core olarak raidlere katılabileceginizi düşünüyorsanız siteden başvuru yapmaktan vazgeçmeyin. Maksadımız samimiyeti yüksek ciddi oyuncular bulana kadar gereksiz derecede büyümemektir. Herkese iyi oyunlar. Progress: Karazhan: Full Cleared "War Blade" Class Ihtiyacı: Hunter - Kapalı Rogue - Düşük Warrior - Kapalı Priest - Yüksek Shaman - Yüksek Druid - Orta Paladin - Orta Mage - Düşük Warlock - Düşük Not: Diğer topic'i editleyemedigimden, Ghaza vs. Anti-Ghazacılar tartışma topicine dönüştüğü için ve Guild ile alakasız muhabbetlerle dolup taştığı için yeni bir topic açtım. Rica ediyorum Konu ile ilgisiz muhabbetler etmeyelim [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:41 tarihinde, Konn tarafından güncellenmiştir ]
geffen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 başarılar. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:44 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Konn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 UP - Guildimiz Gruul's Lair'i temizlemiş bulunmaktadır ve aşagıda belirtilen classlardan alım yapacaktır: Resto Druid - Yüksek Holy Priest - Yüksek Resto Shaman - Yüksek Warlock - Orta Mage - Orta Başvuru yapmak isteyen oyuncular www.warblade-guild.org/forum adresine veya oyun içerisinden Goldenhorn, Glebriwyn, Sad, Isneamnac ve Carlin isimli oyunculara ulasabilirler. Herkese iyi oyunlar, Selamlar olsun.
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 merhaba ben çok ucuz bir mage im ve harika rakinrol yaparim. raidlerde afaka olmam sorun olmazsa mage class leaderligini seve seve kabul edebilirim :P :P :P
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bende magelikten hunterliğe terfi ettim benide alın ;) Mayweda...
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oo mayweda huntera mi gectin ilginc mageden sonra
Öne çıkan mesajlar