Raid3r Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 blackrose bu fiyatlar bana sacma geliyor sana normal gelebilir tek imkanı o olan ve cok az girenlere birsey demiyorum ama zaten millete de sacma gelmese bu kadar cok kisi degistirmezdi[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol bana da saçma geliyor tabi petrol zengini değilim ben de hiç normal gelir gibi mesaj atmadım valla fiyatlar konusunda dünyanın bir tarafında insanların 20 dolara 10 mbit imkanı varken herhalde 33.600 için aylık 300 milyon ödemek akıl mantık sahibi kimseye normal gelmez sanırım mecburiyet başka, bana saçma gelmediği için kullanıyor değilim mecbur olduğum için kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: ShARkY, 03 Mart 2003 19:35 tarihinde demiş ki: İsveçte 10 mbit Full Duplex bağlantı $30 / ay.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com bone böyle bişe varken g.kore'deki yaya kalmış biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar