Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ne oldu anlat spoiler istiyorum sağlam lütfen :D bende nasıl bir manyaksam izlemeden önce hikayeyi öğrenmek istiyorum asdlasld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Son bölüm iyi gerçekten güzel yapmışlar.Geçen sezonda iyi bitirmişlerdi ikinci sezon için sabırsızlanmama neden olmuşlardı şimdi yine aynısı oldu.Shirley çok iyi oynuyor hakkını vermek lazım.Son bölümle ilgili kafamda soru işaretleri oluştu biraz ama herkes izlesin sonra yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 baba adamlar sezon boyunca yerlere minik kırıntılar bırakmışlar. haberimiz yokmuş. diğer dizilerin aksine çok garip bi alt yapı ile harika bi son hazırlamışlar ve 3.sezon için konuyu bayağı kritik bi noktaya getirmişler. aslında ben bu yavaş karakter gelişimlerini çook sevmiştim dizide. ama millet sevemedi, haliyle onlar için bu son 3-4 bölüm "az gittik uz gittik dere tepe düz gittik. bi de bakalım ne? bi arpa boyu yol gidememişiz" masal girişinin tam tersi oldu herhalde. aslında bayağı bayağı yol kat etmişiz ama çaktırmadan getirmiş bizi.. =) keşke senaristlere yönetmenlere garantili paket verilebilse, "5sezon çekin olm!" diye.. biz de böle acaip gelişmelerle daha çok başbaşa kalabilsek. çok başarılı bi sezon finali yaptılar. umarım devam eder de en az 2sezon daha izleyebiliriz. bayağı bayağı iyiydi. spoiler'den sayılmaz aslında. cameron'ın john time to go dediği kısım ile, agent elison'a çocuğu okuldan alırsın bari denilen kısımda bayağı error verdim. nannoooluyorlnan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 22 çıkmış mı yaws? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çıktı çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 baya iyiydi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bomba final oldu da anlamadığım birkaç nokta var spo - Derek ölmüştü zaman yolculuğundan sonra nasıl tekrar canlı olarak karşımıza çıktı. - Ailecek seviyoduk Cameronı neden kendi chipini cromartie verdi? - Dizi bittimi devamı gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hmm güzel olmuş :) spoilahoy tek bir gelecek yok, geçmişte yapılanlar geleceği değiştirdiği için paralel evrenler oluşuyor, derek j connoru tanımıyor mesela, halbuki nukelerin ilk atıldığı snden itibaren john connor olan biten hakkında yegane bilgili kişi olduğu için resistance ın başında. buda o paralel evrende geçmişte connor ölmüş (hatta hiç doğmamış diyelim) resistance ın başına büyük ihtimal babası geçmiş en başından demek (you gotta be famous falan dediğine göre connorun babası büyük ihtimal resistance ın başındaki diye tahmin ettim) t4 salvation ın konusu da bu paralel evrenler vb üstüne hatta terminator olduklarını bilmeyen insan olduklarını sanan robotlar var t4te. terminatorler arasında bi ayrılma var demekki gelecekte bir yerde. cameron connoru öldürmek isteyen terminatorlerdendi zaten yakalanıp değiştirilmeden önce. hapishaneki çatışmadan aldığı zarardan ötürü orjinal amacına dönmüş olabilir. YADA baştan beri hepsi numaraydı yaptıklarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cameron'a güvenimiz tam.. çocuum olsa onu bile emanet ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cameronun telleri sondaki cameron orjinal gerçek insan öz hakiki cameron bide robot falan değil, hatta %99.9 diyorum ben buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 altyazısı yok değilmi hala? çeviriyim dedim ama 2.dakikasında sıkıldım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 evet manyak bölümdü :D demek yapabiliyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 j.connor cameronun çipinin peşinden geleceğe yollandı, ama x yıl öteye gittiği için (benim tahminim dizi içerisinde bize anlattıkları gelecekte geçen olayların hiçbirinin yaşanmadığı erken bir geleceğe gitti) jday sonrası direniş lideri olma durumunu kaybetti. ancak j.connor hala varolduğuna göre kyle reese'in geçmişe gidip s.connor'ı kurtarma operasyonu yürürlükte demektir. yani olası bir 3. sezonda j.connor yine liderliği devralacaktır. kylee'ı geçmişe gönderecektir, bu olay yaşanmak zorunda sonuçta. Veya oralarda bi yerde cameron'ı bulup geçmişe geri dönecek. derek'in de haybeye ölmediğini öğrenmiş olduk, senaristlerin onunla ilgili farklı planları var demek ki. şunu söyleyeyim, j.connor'ın geleceğe gitmesi işleri sarpa sardırır. şimdiye kadar geleceği hep geri gelenlerin anıları olarak izlemiştik, bundan sonra birinci elden birşeyler yapılacak, hadi hayırlısı. ve tabi bir sürü soru: gelecekteki s.connor ne alemde? geçmişteki s.connor'ın yapacakları gelecekteki j.connor'ı nasıl etkileyecek? j.connor dönecek mi, yoksa orada mı kalacak? cameron'ın bedeni nerede, hangi zamanda? savannah'nın olaydaki ilişkisi ne, neden öldürmek istediler? devletin gözü önünde bi cyborg hapishane bastı, bu durumda devletin bu konudaki konumu ne olacak, nasıl tepki verecek? miles dyson'ın oğlu niye kayıp, nerede (burası daha önceki bölümlerde geçiyor muydu, kaçırmış olabilirim)? john henry'ye saldıran yapay zekayla bir ilişkisi olabilir mi? şu "famous" muhabbetini de muhtemelen "paltoyu sahibine verecen, cıbıldak gezecen, o yüzden ünlü olacan" manasında yapmış olabilir diye tahmin ediyorum. ha yine de derek veya kyle'ın lider olması çok da şaşırtıcı olmaz. aslında var ya, diziyi bu halde bitirseler bile çok da dert olmaz. yani 3. filmin sonunda da "ne yaparsan yap, olacaklar kaçınılmazdır" teması vardı, dizi de aynı temayla bitmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yani zaten durdurmuş olsalar o gelecek yaşanmazdı ve geçmişe adam göndermezlerdi. 3. filmde gördüğümüz gibi bunlar şirketlerle fln uğraşırken devletin çoktan yaptığını öğreniyoruz. shirley > all diim bu arada aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 vehey. harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 son sahnede ışıkları çıkarken birisi bişiy dedi anlayamadım. anlayabilen var mı? shirleynin sesine benziyordu ama sarahta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sarah i love you too dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ops yazilmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 shirley mi sarah'ı sevdiğini söyledi? alsdld bilerek yanlış anlıyorum lütfen öyle bişi olsun reyting rekorları kırar dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mithr said: altyazısı yok değilmi hala? çeviriyim dedim ama 2.dakikasında sıkıldım sdfs dizilerin altyazıları divxplanet.net'e çok çabuk düşüyor benim rastladığım üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bu evrende insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hani şpoyler! allison from palmdale işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 aga şu time travel olayları biraz uçuk oluyor. şimdi spoilera bişi yazcam döndürde döndürebilirsen asdsald time what is time abi? şimdi bu geleceğe gitti geçmişte conner kalmadı haliyle o zaman gelecekte lider olamadı kimse tanımıyor. lider olamadığı için babasınıda anasıyla takılmaya yollayamadığına göre o zaman kendisi de yok asdkasdk. kendisi olmadığına göre skynet anasını halletmek için terminatörde yollamadı o halde biz hiç izlemedik terminator serisini. dizide çekilmedi bu topicte yok aslında. geyiği geçersem; bir şekilde önleyebilecek olsalar zaten kıyamet günü yaşanmaz. boşuna uğraşıyorlar anlayacağınız. o gelecek yaşanmış ki geçmişe birilerini göndermişler. ve işin ilginç yanı eğer o geleceğin yaşanmasını engellerse kendi varoluşunu da ortadan kaldırmış olacak zira babası anasıyla hiç tanışmamış olacak. ama yaşandığı için o gelecek hiçbir şekilde engelleyemeyecekler. bu yüzden aşkımız shirley işin başında failed oldu. sarah conner ise epic fail. komşuları çıkıyordu 3. filmde sdlasdl o kadar uğraş uğraş sevgilinin babası skyneti kursun haberin olmasın euheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abiler peki eywallah çok seviyoruz da diziyi, serinin gerçekten son film i olacak dendiği film e çok az bir süre kalmışken plot daki bu kadar twist ve sezonun bence bu kadar havada bitmesi rahatsızlık vermiyormu size? noluyor abi lost bir yandan terminator bir yandan time travel tribinde, işin kötü yanı zamanda yolculuk paralel evrenler kuramının işin içine girdiği her dizi bir yerde çıkmaza giriyor, bu dizinin başına gelmesini istediğim en son şey sonu açık ödenek yetmezliğinden iteleme bir yarım sezon ve bam! buyrun t4 izleyin bizden bu kadar açıklaması... P.S: Tabii ki dizinin gelecek sezonu yaz sonu devam edecek, T4 de gösterime girmiş gerçekten sonun başlangıcı ve 'sonunu' görmüş olacağız, o zaman ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar