Rhox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Uo ya verdiğim yaklaşık 2 yıllık aradan sonra bi kaç arkadaşla beraber başlamayı düşüğünüyoruz biraz forum okudum, bende pati accu var (gördüğünüz gibi :P) ama arkadaşlarımda yok ve şu anda paticik acc açmıyor galiba ? oyuna direk random bişiler yazıp acc açabilerek giriyoruz ama bi topicde bu şekilde açılan acclar pati accyla aynı ismi taşımalı yoksa banlanacaktır sistemi düzeltiğimizde denmiş benim arklar nasıl acc sahibi olabilir şimdi kasmaya başlarsak ve sonra banlanırlarsa güzel olmaz :D bende aos yüklüydü en son(yeni expension falan bulmam gerekiyormu ?) onu pachlemeden girdim bi error yazısı alınca çıktım full pach yapıyorum şimdi neler değişti pek kayda değer bi eklenti varmı bilgi verirseniz sevinirim yada bi siteye yönlendirirseniz :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hoşgeldin sorun yok, açsınlar kafalarına göre accları, ama pati isim kurallarına uygun olsun yeter. daha sonra pati acc alımını açtığı zaman foruma, girip forumda da aynı acc name ile birer hesap açacaklar olacak bitecek, kasılmış charın banlenmesi riski yok yani mondain's legacy indirin, patchleyin girin sorun yaşamazsınız. haliyle razor kullanmanız lazım hadi bakalım kolay gelsin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Fileplanet'ten Mondain's Legacy client indirin. Sonuna kadar patch yapın. Razor'un sitesinden razor'un son versiyonunu indirin. Girmek için gerekenler bu kadar. Sonra account isminizi ve belirleyeceğiniz şifreyi yazıp girebilirsiniz. Paticik hesabı yoksa istediğiniz bir isimle girin. Ama kullandığınız hesap isminin paticikte bulunmamasına dikkat etin. Sonuna abuk subuk rakamlar falan uydurun. :) Kişi başına birden fazla hesap açmadıkça banlanma gibi bir durum söz konusu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar