Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 santa rosa hakkında bana bilgi verebilecek olan birisi var mı? performans açısından veya sorunsal açılardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne bu hatun falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 intel core 2 duo santa rosa hatun deel yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 intel centrino pro=santa rosa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 niye santa rosa? hiç teknolojik bi isim değilmiş valla. işlemcim ile ne gibi bi bağım olacak ki böle bi isim koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla bi intel bi de microsoft çıkarttıkları zımbırtılara ilk başta amerikadan eyalet şehir falan ismi koyuyor yamulmuyorsam. bu da öle bişi.. şehir mi kasaba mı ne? ama bilgim bu kadar konu hakkında.. teknik bilgileri olanları bekliyoruz der ve konuyu rayına oturtmaya çalışırım yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya çıkmadan önce santa rosa olarak söylenmiş sanırım sonra çıktığı zaman centrino pro olarak açıklanmış resmi ismi ama vatan bilgisayar da falan santa rosa olarak söylenmiş ordan ben de merak ettim biraz bakındım da performans açısından mantıklı mı diye bu konuyu açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 -800 mhz bellek destekliyor -genelde dx10 ekran kartlarıyla geliyor -İşlemciler Core2Duo yine yamulmuyorsam. Daha iyi performans arıyorsan bu platform düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 santa-rosa code name piyasaya centrino pro olarak cikacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 mino'nun dedikleri doğru, bunun yanında wireless biraz daha geliştirilmiş, robson module var 1gb vista açılırken daha hızlı açılmasını sağlamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 robson module de nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: niye santa rosa? hiç teknolojik bi isim değilmiş valla. işlemcim ile ne gibi bi bağım olacak ki böle bi isim koymuşlar.ne kadar ilginç bir yorum ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 robson module bi diğer ismi intel turbo memory, santa rosa platformlu yeni laptopların içinde gelen bi module, 1gb bellek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 4 çekirdekli bilgisayarlar çıktı eheeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Çok çekirdekli sistem düşünüyorsanız DDR3 lerin yaygınlaşmasını bekleyin ki randıman alabilesiniz. 4 çekirdekte ddr2 ler sorun yaşatmaz ama 8 çekirdek için ddr3 ler daha iyi olacaktır. Suyu çıkacak bir kaç sene içinde zaten. Ben 7 sene sonra 128 çekirdek falan bekliyorum en az. Tabi söylediklerim masaüstü için geçerli. Dizüstünde 4 çekirdekliler yakında çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar