Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 santa rosa hakkında bana bilgi verebilecek olan birisi var mı? performans açısından veya sorunsal açılardan...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 intel core 2 duo santa rosa hatun deel yane
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 intel centrino pro=santa rosa =)
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 niye santa rosa? hiç teknolojik bi isim değilmiş valla. işlemcim ile ne gibi bi bağım olacak ki böle bi isim koymuşlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla bi intel bi de microsoft çıkarttıkları zımbırtılara ilk başta amerikadan eyalet şehir falan ismi koyuyor yamulmuyorsam. bu da öle bişi.. şehir mi kasaba mı ne? ama bilgim bu kadar konu hakkında.. teknik bilgileri olanları bekliyoruz der ve konuyu rayına oturtmaya çalışırım yeniden
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya çıkmadan önce santa rosa olarak söylenmiş sanırım sonra çıktığı zaman centrino pro olarak açıklanmış resmi ismi ama vatan bilgisayar da falan santa rosa olarak söylenmiş ordan ben de merak ettim biraz bakındım da performans açısından mantıklı mı diye bu konuyu açtım
Mino Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 -800 mhz bellek destekliyor -genelde dx10 ekran kartlarıyla geliyor -İşlemciler Core2Duo yine yamulmuyorsam. Daha iyi performans arıyorsan bu platform düşünülebilir.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 santa-rosa code name piyasaya centrino pro olarak cikacak..
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 mino'nun dedikleri doğru, bunun yanında wireless biraz daha geliştirilmiş, robson module var 1gb vista açılırken daha hızlı açılmasını sağlamakta.
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: niye santa rosa? hiç teknolojik bi isim değilmiş valla. işlemcim ile ne gibi bi bağım olacak ki böle bi isim koymuşlar.ne kadar ilginç bir yorum ya :D:D
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 robson module bi diğer ismi intel turbo memory, santa rosa platformlu yeni laptopların içinde gelen bi module, 1gb bellek.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 4 çekirdekli bilgisayarlar çıktı eheeey
Mino Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Çok çekirdekli sistem düşünüyorsanız DDR3 lerin yaygınlaşmasını bekleyin ki randıman alabilesiniz. 4 çekirdekte ddr2 ler sorun yaşatmaz ama 8 çekirdek için ddr3 ler daha iyi olacaktır. Suyu çıkacak bir kaç sene içinde zaten. Ben 7 sene sonra 128 çekirdek falan bekliyorum en az. Tabi söylediklerim masaüstü için geçerli. Dizüstünde 4 çekirdekliler yakında çıkar herhalde.
Öne çıkan mesajlar