Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 İş mi şimdi ya mouse'u tutucam derken yanlışlıkla elimin tersiyle çaktım uçtu duvara yapıştı. Gitti güzelim logitech hay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sağlık olsun. patide bi yerde optik mousedan optik kalem yapma tutorialı vardı. sen de etinden yararlan madem öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 üzüldüm valla be o kadar kullanmıştım ne güzel üstündeki boyası falan çıkmıştı eskitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Wireless mouse almak baştan hata zaten. Pili biter bişey olur düşer kaybolur bulamazsın duvara uçar. Çok sorunlu bi alet. Titreşir bilmemne. Hiç sevmiyorum wireless mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla pil sorunum hiç olmadı ama bu uçma sorunu bayagı kotuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ohh be yaptım çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 "mouse'u tutucam derken yanlışlıkla elimin tersiyle çaktım uçtu " hmm kontrolsüz güç güç deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aynı şeyi ben de yaptım kaç kere. Uçuş rotasında duvar olmadığı için direkt yere gidiyo ama bendeki. Yine de çalışıyo halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: Ardeth sağlık olsun. patide bi yerde optik mousedan optik kalem yapma tutorialı vardı. sen de etinden yararlan madem öldü nerde o mrk ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çok güzel yapışıyo onlar yere. Bide ağır meretler süffer ses çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 mx1000 baya oturaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar