Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1942 haftasonu aktivitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynayan kaldı mı? Türk sunucusuna ne zaman baksam boş hep. Herkes yeni versiyonlarda takılıyor ama ilk oyunu oynayan yerli oyuncu görmedim pek fazla. Sürekli yabancılarla oynuyorum (Battlefox, Netorn, TLB vs.)

Oyun hem Macintosh hem Windows'da çalışıyor, sistem sıkıntımız da olmaz hem. Patiler bilgisayarlarını genelde güncel tutuyor, takılma yapacak bir oyun da değil.

Pati'de oynayan kaldıysa haftasonu bf1942 eğlencesi yapalım diyorum. Uyar mı size? Zamanı siz belirleyin.

Sunucu: bf.bf42tr.com
IP: 193.255.124.120
Port: 14567

Bomboş bir sunucumuz da var hem.
Mesaj tarihi:
Valla bf42tr server dolu olursa haftasonları dalıyorum bazen , ama genelde el alamein only ve midway only mapli yabancı serverlardayım hafta içi geceleri.

Cuma akşamı kontrol ederim , aksiyon olacak gibiyse dalarım.
Mesaj tarihi:
gamespy comrade kursanıza. icq gibi bir arabirimi var. arkadaşınızın olduğu sunucuda sokuyor sizi oyuna direk. tanıdık bildik insanlarla oynabiliyorsunuz sürekli. faydalı bir eser.
Mesaj tarihi:
OS X surumu yokmus. Zaten bf1942 icin sinirli bir kitle var. Bir sureden sonra herkesi taniyorsunuz.

Yok mu baska haftasonu eglencesine katilacak olan :)
Mesaj tarihi:
said:
gamespy comrade kursanıza

All seeing eye kullanıyorum bf1942 için uzun zamandır ,friend list , invitation vs var.Mino eski bf42tr ci misin bu arada merak ettim nickin neydi oyunda ?

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 15:41 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Mino yine. Ama eski degilim oyunun mac surumunu yeni aldim. Genelde Battlebox ve Netorn dayim dolu oldugu icin. Ama duzenli oynayan kitle yine gelse bf42tr den sasmam.
  • Yeni Oluştur...