zamo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sanıyorum AIDS testinde kesin sonuç için 15 ay beklemek gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 adamın hayatı kararmaya yüz tuttu iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Test negatif çıkacak, olay kapanacak merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aynen öyle olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Molto..yok abi öpüsürken oldu :D [spo] zamo Sanıyorum AIDS testinde kesin sonuç için 15 ay beklemek gerekiyordu. Solkirans adamın hayatı kararmaya yüz tuttu iyi mi [/spo] redage dediklerini bundan sonra daha iyi aladim sagol :D ama gecti artik...evet para yeme isi benimde aklimda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi bunun astarı yüzünden pahalı.çocuk var mı varsa senin mi bunlar hep uğraş bırak doğursun nasıl olsa ingiltereye gidicekmişsin sırra kadem bas anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 O çocuk senin hakkındır. Madem yaptın arkasında dur di mi? [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 16:47 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Absolut ve togiee eyw..amin... abi geri gelicem sonra ve kız herseyimi biliyo..evimi flndi filandi.. necro basina gelirse görürüm ben seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dogarsa adini patican koyarmisin :) okuma yazma ogrenince bu topigi gosterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 merak ettım sonuc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben ayarın sırasını bılmıyorum, ama sanırım cocuğun doğmuş olması gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bence sifonlandı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 olum manyak mısınız ya, dünyanın en güzel şeyi olmalı evlat sahibi olmak, parça lan, süper bişey olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çocuk iyidir evet. bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 SeaGle said: dünyanın en güzel şeyi olmalı evlat sahibi olmak, parça lan, organ mafyası mısın birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 huun said: SeaGle said: dünyanın en güzel şeyi olmalı evlat sahibi olmak, parça lan, organ mafyası mısın birader? yoluma taş koyma huun. zirvelerden çok sağlam para geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 azuahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Eczanelerde satılan o gebelik testlerinden 3-4 alıp dene işini sağlama al, iki hafta sonra gelip 'hamileymişim' demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Çok akıllı adamsın ama 1 yıl önce hamile kalan kadının şimdiye çoktan doğurmuş olabileceğini anlayamamışsın. CIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 huun said: SeaGle said: dünyanın en güzel şeyi olmalı evlat sahibi olmak, parça lan, organ mafyası mısın birader? sdasdasfaf yok yahu, canından parça kastında, belki iyi bi durumda olmamış, ama yine de güzel olmalı çocuğunu kucağına almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nesi güzel lan paso ağlıyo falan, gece uykuyu baltalıyo, büyüyünce istekleri bitmez falan karı kız derdi, yok ergenlik asdfz cok zor. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ulen bende noluyoz dedim sonra bi baktım 1-2 nci sayfa full yörünge dolu meğerse 3-4 ay öncesinin news i imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 7thBreath said: nesi güzel lan paso ağlıyo falan, gece uykuyu baltalıyo, büyüyünce istekleri bitmez falan karı kız derdi, yok ergenlik asdfz cok zor. typo bunu baban deseydi sen edik bile yapamazdın o mesaja sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o da demiş ama çok geç asdfzd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar